Chytrý asistent, nebo tablet? Lenovo Smart Tab zastane obojí

2
Chytrý asistent, nebo tablet? Lenovo Smart Tab zastane obojí
  • Lenovo Smart Tab je multifunkční tablet i domácí asistent v jednom elegantním balení
  • Tablet je opatřen typickým stojánkem, díky kterému jej můžete pověsit i na zeď

Nový tablet Lenovo Yoga Smart Tab výrobce prezentuje jako multifunkční zařízení, které dokáže fungovat jako běžný tablet, ale zároveň i jako chytrý asistent. Tablet s displejem o velikosti 10,1 palce a Full HD rozlišením se chlubí rovněž čtveřicí JBL reproduktorů s certifikací Dolby Atmos.

Chytrý asistent nebo tablet? Lenovo představilo Yoga Smart Tab

Zajímavostí je kloub a výklopný stojánek, ten však Lenovo v minulosti používalo v modelové řadě Yoga poměrně běžně. Pamatujete ještě na Yoga tablet s integrovaným projektorem?

Zařízení lze postavit například na kuchyňskou linku, kde poslouží jako digitální rámeček a lze přes něj kontrolovat chytrou domácnost. Samotný režim asistenta se spustí vždy, když je tablet v nečinnosti, například odložený na stole či položený na nočním stolku. Režim asistenta lze samozřejmě aktivovat i manuálně, skrze tlačítko. Zařízení zaujme i provedením, zadní strana je lehce pogumovaná, díky čemuž se tablet skvěle drží.

Uvnitř se nachází baterie s kapacitou 7 000 mAh, která jej udrží naživu až 11 hodin, nabízí 4 GB operační paměti a 64GB úložiště, které lze rozšířit o paměťovou kartu typu microSD. Zařízení bude nabízeno za zhruba 7,5 tisíce korun, a to v září.

Diskuze ke článku
Petr Krylov
Nevíte prosím, jestli má tato verze také funkci ANYPEN jako například Lenovo Yoga Tablet 3 8? Děkuji.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze