Lenovo Yoga Tab 3 Pro s projektorem vstupuje na český trh

8

Na českém trhu se objevuje nový zajímavý tablet z dílen Lenova. Jde o desetipalcový model Yoga Tab 3 Pro, který se chlubí především integrovaným projektorem, jenž dokáže vykouzlit až 70palcový obraz.

Lenovo YOGA Tab 3 10\" Pro

Novinka Lenovo Yoga Tab 3 Pro byla představena v září, kdy jsme si ji i na veletrhu IFA 2015 mohli vyzkoušet. Jde o zařízení s 10palcovým Quad HD displejem. Pod kapotou objevíte procesor Intel Atom x5 společně s 2GB operační pamětí. Interní úložiště pak poskytuje 32GB prostor. Systém má na starost Android 5.1 Lollipop. Vhod přichází také slot pro micro SIM kartu, díky které můžete využívat například rychlé připojení k internetu prostřednictvím sítí LTE.

Nejpodstatnější vychytávkou je však integrovaný digitální projektor, kterým můžete veškeré dění na displeji promítat na plátno či zeď o výsledné úhlopříčce až 70 palců. Výrobce sám vyzdvihuje možnost využití jako domácí kino, neboť na samotném těle tabletu se nachází hned čtveřice kvalitních reproduktorů JBL. Na českém trhu se Lenovo Yoga Tab 3 Pro začíná právě prodávat za doporučenou cenu 16 999 Kč.

Lenovo Yoga Tab 3 – první pohled z IFA 2015

Technické parametry Lenovo Yoga Tab 3 10" Pro

Kompletní specifikace
Konstrukce247 × 179 × 4,7 mm, 665 g, konstrukce: klasická
DisplejTFT IPS, 10,1" (2 560 × 1 600 px)
Fotoaparát13 Mpx (4 160 × 3 120), video: 1 920 × 1 080 px
ChipsetIntel Atom, CPU: 4×2,24 GHz, GPU: ano
PaměťRAM: 2 GB, vnitřní paměť: 32 GB, paměťové karty: microSDXC
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth: ?, NFC: ?
Operační systémAndroid 5.1
Akumulátor? mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostprosinec 2015, 16 999 Kč

Zdroj: Tisková zpráva Lenovo

Diskuze ke článku
Ondřej Veselý
Ondřej Veselý
Jake jsou parametry projektoru? Svetelnost, komtrast, atd...?
Thom
To ti neprezradia, ale z vlastneho úsudku ti musí výjsť, že to nebude nič valné. A čo životnosť projektoru?
Teofilix
V minulé řadě u třináctky byl projektor za tu cenu velice zdařilý. Spíš si myslím, že zde tu cenu přepískli s ohledem na loňskou řadu, kde poměr cena kvalita je super. U nové generace buď je displej se zastaralým rozlišením a když už chcete kvalitu, tak ta cena je úlet.
hmm
Kamarát ho má už približne mesiac a jeho najväčším problémom sú 2 gb ram, odozva nieje úplne na najvyššej úrovni, každopádne projektor je celkom slušný, svietivosť nieje nijak zázračná ale na danú veľkosť je výborná. Po chvíľke pozerania v tme, keď si zvyknú oči ale nemá problém ani s 3 metrovou uhlopriečkou.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze