Chytrý a nedostupný: Galaxy Ring vstupuje na trh, ale musíte k sousedům

aktualizováno
4
Chytrý a nedostupný: Galaxy Ring vstupuje na trh, ale musíte k sousedům
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Prozatím bude dostupný v Německu, Francii a ve Velké Británii
  • Mezi barvami najdeme zlatou, černou a šedou
  • Výrobce slibuje 7denní výdrž a odolnost IP68

Aktualizováno 11. 7. 2024

Po různých spekulacích byla představena oficiální evropská cena 449 eur, tedy necelých 11,5 tisíc Kč. Chytrý prsten od Samsungu je tak notně dražší než současná řada Galaxy Watch7, avšak levnější než extrémně odolní Galaxy Watch Ultra.

Původní informace z 10. 7. 2024

Kromě nových skládaček, sluchátek či třeba chytrých hodinek dnes Samsung oficiálně uvedl rovněž chytrý prsten Galaxy Ring. Jedním dechem je však nutné zmínit, že dobrou zprávu pro tuzemské příznivce chytrých nositelností prozatím nemáme, neboť se Galaxy Ring bude prodávat prozatím pouze v Německu, Francii a ve Velké Británii. Příliš sdílný Samsung nebyl ani v oblasti parametrů, respektive schopností nového prstenu, viz níže.

Nové informace o Samsung Galaxy Ring, zklamou vás

Lehký jako peříčko, přitom s týdenní výdrží

Nový prsten Galaxy Ring bude vyráběn z titanu (ze slitiny Titan Grade 5), který má zajistit vysokou odolnost a rovněž má antialergenní vlastnosti. Prsten pak bude nabízen v devíti různých velikostech, od čehož se bude odvíjet rovněž hmotnost 2,3 až 3,0 gramů. K dispozici bude ve třech barvách, včetně zlaté, tudíž může klidně suplovat např. i snubní prsten. Mezi barvami najdeme Titanium Black, Titanium Gold a Titanium Silver.

Z dalších (oficiálně komunikovaných) informací můžeme zmínit příslib výrobce, že Galaxy Ring bude extrémně pohodlný. Zaujme také výdrž až 7 dní na plné nabití, přičemž to má obstarávat roztomilá krabička, kam se prsten vloží a (bezdrátově) zde doplní energii. Klasickou odolnost pak kromě titanového šasi zaručuje rovněž ochrana dle IP68, tedy kompletní odolnost proti vodě i prachu.

V tuto chvíli bohužel stále neznáme oficiální cenu, i když se spekuluje o tom, že bude relativně vysoká. V každém případě je alespoň pozitivní to, že bude prsten v prodeji v sousedním Německu, tudíž si pro něj opravdoví fanoušci mohou klidně zajet. O dalších novinkách ohledně Galaxy Ringu vás budeme informovat na mobilenet.cz.

Diskuze ke článku
Lukáš QproTest
Výdrž slušná, mohu se v moři potápět do pěti metrů?
Martin Jeřábek
Naposledy upraveno: 17:34
Bez NFC, škoda no takhle další do tuctu. A 11.5k za prsten?! Se v Samsungu zbláznili?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze