Chytré hodinky OnePlus Nord Watch se blíží. Jak budou vypadat?

aktualizováno
Chytré hodinky OnePlus Nord Watch se blíží. Jak budou vypadat?
Fotografie: OnePlus
  • AMOLED displej bude mít čtvercový tvar
  • Představení se očekává na přelomu září a října

Aktualizováno 23. 9. 2022

Chystané chytré hodinky OnePlus Nord Watch s 1,78" AMOLED displejem se výrazně odhalují na renderech, které zveřejnil 91mobiles.com. Kromě samotného vzhledu můžeme spatřit i prostředí hodinek na displeji a také funkce, například měření srdeční frekvence či okysličení krve.

OnePlus Nord Watch

Původní informace z 19. 9. 2022

Indické zastoupení OnePlus se rozhodlo postupně odtajňovat vzhled a specifikace chystaných chytrých hodinek OnePlus Nord Watch. Půjde o vůbec první chytré hodinky spadající do řady Nord, což by mělo znamenat, že budou cenově dostupnější.


Částečně odhalený vzhled dává tušit, že hodinky budou mít čtvercový displej a samotné hodinky by měly být mírně zaoblené a lehce kopírovat zápěstí. Nepřekvapí, že standardně budou vybaveny silikonovým páskem. Na pravém boku nebude chybět tlačítko, které prozatím připomíná korunku. Zda však bude otočná, není v tuto chvíli zřejmé.

Na další informace si ještě musíme počkat, ale výrobce již zveřejnil pomyslný jízdní řád. V následujících dnech budou odhalovány jednotlivé prvky výbavy. Celková premiéra by pak měla proběhnout na přelomu září a října.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze