Chytré hodinky Huami Amazfit GTR nabídnou až 24denní výdrž

4
Chytré hodinky Huami Amazfit GTR nabídnou až 24denní výdrž
  • Konstrukce je zhotovena z nerezové oceli, hliníku a titanu
  • Huami Amazfit GTR by měly vydržet v provozu až 24 dní
  • Uvnitř hodinek tiká výkonný Snapdragon Wear 3100

Huami (podznačka Xiaomi, která se zabývá výrobou wearables) již brzy představí svůj nový model chytrých hodinek s označením Amazfit GRT (Grand Tour Racing), o čemž dává náležitě vědět i na oficiálním profilu na čínské sociální síti Weibo.

Z výbavy hodinek rozhodně stojí za zmínku hodnotné provedení z nerezové oceli, hliníku a titanu nebo velká baterie, která by měla bez problémů zajistit 24denní provoz. Podle dalších informací výrobce použije AMOLED panel s neznámým rozlišením a o výkon se postará čipset Snapdragon Wear 3100. Pochopitelně se můžeme spolehnout rovněž na voděodolnost, monitor srdečního tepu či sportovní funkce, které se dnes považují již za samozřejmost. K představení dojde v Pekingu 16. července.

Diskuze ke článku
Newman
Výdrž je 24 dní, ne hodin. To by bylo opravdu terno ????
noha.sk
Huawei Amazfit GTR by měly vydržet v provozu až 24 hodin tak Huawei alebo Huami :)
Oak
Systém je proprietární. Všechny ostatní parametry už jsou jedno, včetně výdrže. Kdyby jen výdrž byla rozhodujici, tak se vratim ke svým hybridnim A/D Casio Edifice, ktery jedou I po 15ti letech na 2. baterku. Ale proprietární polohloupe hodinky, do kterých nic rozumný o nedoinstalujete, bez mnoha aplikaci které z nich teprve dělají užitečnej nástroj jsou pro mě na nic. Někdo to samozřejmě neřeší a vystačí si se základem, pak do toho může jít.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze