Hodinky Louis Vuitton jsou nejen prémiové, ale i výkonné! Uvnitř tiká Wear 3100

1
Hodinky Louis Vuitton jsou nejen prémiové, ale i výkonné! Uvnitř tiká Wear 3100
  • Cena hodinek Louis Vuitton se může vyšplhat až k závratným 130 tisícům korun
  • Nabídnou NFC, Bluetooth i Wi-Fi

Nejnovější procesor Snapdragon Wear 3100 pro Wear OS sice přináší množství výhod, pravdou však je, že do mnoha chytrých hodinek se bohužel zatím nepodíval. Mezi vybrané modely, které se již dostaly na trh, patří Fossil Sport nebo prémiové Montblanc Summit 2. Ještě luxusnější záležitostí jsou ovšem hodinky Louis Vuitton, jež spadají do řady Tambour Horizon. Ta byla poprvé představena v červnu 2017 a jak již asi tušíte, rozhodně se nejedná o hodinky pro běžného uživatele.

Z hardwarové výbavy na majitele čeká zcela zakulacený 1,2palcový AMOLED displej s rozlišením 390 × 390 pixelů krytý prémiovým sklíčkem ze safíru, které odolá většině škrábanců. Pouzdro hodinek je pak z broušené oceli s částečným PVD povlakem a doplňujícími keramickými prvky. Ciferník hodinek byl pochopitelně vyhrazen pro ikonické logo Louis Vuitton s jeho typickými vzory.

Uvnitř pak najdeme 300mAh baterii, jež by měla zajistit celodenní výdrž na jedno nabití a rovněž 8GB úložiště a 1 GB operační paměti. Příznivce bezkontaktních plateb potěší NFC s podporou Google Pay. Hodinky však kromě toho také Bluetooth 4.2 a dokonce i Wi-Fi. A kolik za tyto hodinky zaplatíte? To záleží na konkrétním designu, který vám padne do oka. Cena se může vyšplhat až k závratným 130 tisícům korun.