Chytré hodinky Amazfit Pop 3S mají perfektní displej a zvládají volat

Chytré hodinky Amazfit Pop 3S mají perfektní displej a zvládají volat
Fotografie: Amazfit
  • AMOLED panel má skoro 2" a podporuje Always-On
  • Nabízena je stovka sportovních režimů i zvýšená odolnost
  • Paradoxně však chybí GPS i NFC

Oblíbený výrobce chytrého příslušenství na zápěstí Amazfit představil na indickém trhu nové hodinky Pop 3S. Lákají například tělem ze slitiny hliníku a nerezovým tlačítkem na boku. Na první pohled vás ale spíše upoutá AMOLED displej, který má nebývale velkou úhlopříčku (1,96"). Rozlišení je jemné, 410 × 502 pixelů. Nepřekvapí přítomnost režimu Always-On, kdy můžete mít čas a notifikace neustále na očích. Vybrat si budete moci jeden ze stovky ciferníků.

Amazfit Pop 3S

Amazfit Pop 3S nabízí nepřetržité sledování srdeční frekvence a okysličení krve. Samozřejmostí je i monitoring spánku a hladiny stresu. Nový model je připraven i na sportovní aktivity díky podpoře měření zhruba 100 sportovních režimů. Obávat se nemusíte ani prachu či vody, hodinky plní stupeň krytí IP68. Je trošku škoda, že se nedostalo na GPS a zapomenout musíte i na NFC. Naopak potěší mikrofon a reproduktor, což značí, že lze s hodinkami skrze spárovaný telefon volat.

V útrobách hodinek je baterie s kapacitou 300 mAh a dle výrobce má zajistit 12denní výdrž při běžném používání. V praxi se však budete muset zřejmě smířit s o pár dny kratší výdrží, což by ale ani tak nemuselo být špatné.

Amazfit Pop 3S jsou prozatím dostupné pouze na indickém trhu, kde je jejich cena nastavena v přepočtu zhruba na 1 500 Kč i s daní. Pakliže by se však hodinky dostaly i na český trh, lze očekávat cenu citelně vyšší.

Technické parametry Amazfit Pop 3S

Kompletní specifikace
Konstrukce? × ? × ? mm, ? g, odolnost: ano
Pásekumělý, vyměnitelný: ano, zapínání: přezka
DisplejAMOLED, 1,65" (410 × 502 px), tvar: hranatý
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 5.2, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ne
Akumulátor300 mAh, nabíjení: proprietární kolébka
Dostupnost, ?
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze