Chystané Pebble Core: klíčenka místo mobilu

Pod pojmem Pebble se většině z nás vybaví chytré hodinky, kterými je výrobce proslulý a získaly si oblíbenost díky své jednoduchosti a kvalitě. Pebble ale nyní připravuje nový produkt s názvem Core. Tento malý pomocník připravený na aktivní život v terénu dle slov Pebblu dokáže nahradit smartphone.

Úplně jiný produkt, než který můžeme od Pebblu očekávat, připravil výrobce pro aktivně zaměřené uživatele. Malá klíčenka o hmotnosti 50 gramů s klipem, která je vyrobená z polykarbonátu a gumy, by díky slotu na SIM kartu měla zvládnout nahradit smartphone. K tomu jí pomáhá i vestavěná GPS, Wi-Fi, Bluetooth či 4 GB úložiště.

Pebble Core

TIP: Recenze Pebble Time Round – Konec hranatosti

Malého pomocníka si můžete připnout na bundu či ke klíčům a mimo měření každého vašeho kroku a dalších aktivit obsahuje i 3,5mm jack na sluchátka. Můžete Pebble Core tedy využít i jako přehrávač hudby, s čímž souvisí další funkce – streamování Spotify, takže byste měli mít přístup k vašim skladbám. Navíc na jeho těle najdete i přizpůsobitelná tlačítka a jedním kliknutím si můžete zavolat třeba Uber.

Pebble Core by měl být dostupný ve dvou barvách přibližně v lednu příštího roku. Cena by se měla pohybovat pod 2 tisíci korunami bez DPH.

Zdroje: techradar.com, cnet.com, kickstarter.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze