Chystá se Samsung Galaxy S Glide: QWERTY a dvoujádrový procesor

2

Již dlouho jsme se od Samsungu nedočkali žádného chytrého zařízení vyšší třídy s hardwarovou QWERTY klávesnicí. Galaxy S Glide nabídne vrcholnou výbavu, v čele s dvoujádrovým procesorem 1,2 GHz. Chybět nebude 8 MPx fotoaparát a 4 palcový Super AMOLED displej.

Samsung Galaxy S Glide

Samsung Galaxy S Glide tak trošku přebírá koncept dnes prodávajícího Galaxy S II . Kromě podstatné změny, týkající se designu, je patrná další změna v úhlopříčce dotykového displeje. Velikost se zmenšila na 4 palce. Zobrazovací technologie je Super AMOLED, zda s přídomkem Plus, to zatím nevíme. Sestava fotoaparátů zahrnuje přední fotoaparát, neznámého rozlišení a zadní - hlavní fotoaparát s rozlišením 8 MPx a zřejmě i pořizováním videí ve Full HD rozlišení.

Samsung Galaxy S Glide

Hlavním důvodem a jistě prodejním esem v rukávu bude čtyřřadová hardwarová QWERTY klávesnice. V dnešní době totiž spousta uživatelů volá po takovém telefonu, ale na trhu jich mnoho není. Operačním systémem bude známý Android 2.3 Gingerbread. Výrobce zatím neodtajnil datum zahájení prodeje ani konkrétní prodejní cenu. Nechme se překvapit. Pokud by výrobce stihl vánoční termín, jistě by mnoho lidí mělo o dárek postaráno.

Zdroje: mobile-review.com, unwiredview.com

Diskuze ke článku
Milan
Bude u nás?
Arcturus
Nejspíše ne, telefon je primárně určen pro americký trh, protože tam je velká poptávka po telefonech s hardwarovou qwerty klávesnicí... Většina evropského trhu spíš poptává telefony jen s dotykovými displeji...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze