Chcete přejít z předplacenky na paušál? T-Mobile vám nabídne neomezená data

Akce prodloužena do konce května
4
Chcete přejít z předplacenky na paušál? T-Mobile vám nabídne neomezená data
Fotografie: T-Mobile
  • Jedná se o speciální tarif za 330 Kč měsíčně
  • Nabízí volné minuty, SMS a měsíčně 1 GB dat
  • V prvním měsíci se však datově nemusíte nijak omezovat

Aktualizováno 6. 5. 2021

T-Mobile ponechává akci pro přechod z předplacené karty na paušál nadále v nabídce svých internetových stránek. V současné době využití této akce podmiňuje objednáním do 31. května 2021, jedná se o měsíční prodloužení akce, která měla původně končit již v dubnu.

Původní informace z 28. 4. 2021

T-Mobile má ve své nabídce opět jeden lehce utajený mobilní tarif. Najdete jej výhradně na jeho webových stránkách a tentokrát je určen všem předplacenkářům, kteří uvažují o tom, že je neustále dobíjení kreditu nebaví a chtěli by přejít na paušál. Speciální tarif vyjde měsíčně na 330 Kč a operátor za ně nabídne 200 volných minut do všech sítí, 200 volných SMS a 1 GB mobilních dat.

Jako malý bonus T-Mobile na prvních 30 dní poskytne dárek v podobě zcela neomezených dat, což se rozhodně může hodit. Operátor tarif nabízí výhradně uživatelům, kteří mají v tuto chvíli předplacenku, nelze na něj tedy přejít z jiného paušálního tarifu. Případný kredit, který ještě máte, vám nepropadne, ale bude využit na zaplacení prvních faktur.

Tarif je samozřejmě zcela bez závazku, tudíž jej můžete kdykoliv změnit/vypovědět. Změna by nastala, pokud byste využili nabídku na pořízení telefonu Huawei Y6s za 1 Kč, v danou chvíli je nutné se operátorovi upsat. Stejně jako většina speciální nabídek, je i tato časově omezená. Aktuálně T-Mobile uvádí, že lze tento tarif on-line sjednat pouze do konce měsíce, tedy do pátku 30. dubna.

Diskuze ke článku
Tomáš Chabera
Tomáš Chabera
Nic revolučního. Je to drahý, je to drahý, je to drahý.
Tomas Kolar
Tomas Kolar
Utajený mobilní tarif,Wau,to musíme mít..
Richard Řezníček
Richard Řezníček
Tak nevím.. Před půl rokem jsem využil možnost tarifu od T-Mobile s 200min +200sms+6GB.. za 370,- měsíčně.. Tak nějak mi vychází, že mám navíc 5GB dat za 40 korun..
Nechápu, co je na tomhle tarifu tak super, že je označován za "tajný".. ach jo...
Owl 81
Owl 81
Oblbování široké veřejnosti je hlavním tažným koněm u všech českých operátorů. Však na to zaměstnanci absolvují školení. Co takhle běžný balíček z německé předplacené karty 200 minut nebo SMS pro celou EU a 3 GB dat za 9,99 €.(Vodafone.de) Naši zasraní operátoři to neumí ani na tarifu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze