Chcete nový iPhone na splátky bez navýšení a s cashbackem? Pořiďte si Apple Card

3
Chcete nový iPhone na splátky bez navýšení a s cashbackem? Pořiďte si Apple Card
  • Majitelé karty si mohou pořídit nový iPhone na splátky bez navýšení a navíc získat tříprocentní cashback
  • Kdy a jestli vůbec se Apple Card objeví na našem trhu zatím není jasné

Tim Cook představil speciální benefit pro majitele Apple Card. Platební karta, o které jsme poprvé slyšeli na tiskové konferenci v březnu letošního roku, má nabídnout zpřehlednění plateb, cashback ve výši až 3 %, ale také vysokou bezpečnost. Ostatně i proto je fyzická verze Apple Card vyrobena z titanu a nenajdete na ní číslo karty, ani podpis majitele. A v čem tkví zmiňovaná výhoda?

Oním benefitem je možnost pořídit si nový iPhone a splatit jej ve 24 měsíčních splátkách bez navýšení. Zákazníci pochopitelně rovněž obdrží tříprocentní cashback, neboť se jedná o nákup Apple zařízení. Pro mnoho držitelů Apple Card se tak bezpochyby jedná o nejvýhodnější způsob, jak si pořídit nový smartphone s logem nakousnutého jablka.

Co v této chvíli nevíme, je, kdy přesně začne tato výhoda fungovat. Tim Cook však přislíbil, že by se tak mělo stát v průběhu letošního roku a domníváme se, že ke spuštění dojde pravděpodobně ještě před Vánocemi. CEO Applu se rovněž nechal slyšet, že zákazníci přijali Apple Card skvěle a domnívá se, že šlo o doposud nejúspěšnější uvedení nové platební karty na americkém trhu.

Kdy a jestli vůbec se Apple Card objeví i na našem trhu však zatím není jasné.

Diskuze ke článku
Jirka_S
Co znamená slovo "návyšení?
Marek
Než to člověk splatí, vyjdou další dva modely, které budou samozrejme opět lepší. A splácet starý zařízení... kdo by to chtěl?
Jeremy Eric Nowak
Nechapu proc v nadpisu pisete poridte si apple card, kdyz je to tu cesky server a v cr se poridit neda =D takze clanek ma pro cecha zijiciho v cesku (rekl bych ze vetsina navstevniku) hodnotu 0 (slovy nula).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze