Česká hra Blackhole míří na Nvidia SHIELD

Česká hardcore plošinovka Blackhole zamíří také na mobilní platformu. Konkrétně půjde o zařízení Nvidia Shield. Ke hraní však budete potřebovat ovladač. Vydání pro Android zatím v plánu není.

Blackhole

Oficiální Facebookový účet české hry Blackhole potvrdil dřívější zprávy o možném vydání hry pro zařízení Nvidia Shield. To se týká jak prvního přenosného Shieldu (na obrázku), tak tabletu i konzole. Autoři však zároveň zdůrazňují, že to neznamená vydání pro mobilní platformu Android. Ke hraní bude potřeba skutečně zařízení od Nvidie a ovladač, jelikož hra nebude obsahovat žádné dotykové ovládání. Podle tvůrců je však budoucí vydání pro mobilní platformu možné.

Blackhole je česká plošinovka, která vás vezme skrz černou díru. Na plošinovku má překvapivě dlouhý příběh, který je kompletně nadabovaný (jak anglicky, tak česky). V české verzi můžete slyšet hlasy známých „youtuberů“. Kromě toho se hra chlubí vysokou obtížností, což recenze i hráčské ohlasy potvrzují.

Přesný datum vydání Blackhole pro Shield není znám, ale mělo by to být ke konci tohoto roku. Hra vyjde také v rámci služby Nvidia Grid.

Zdroje: facebook.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze