Čekáte na Apple Watch 9? Nemusíte, mají být téměř stejné jako aktuální generace

2
Čekáte na Apple Watch 9? Nemusíte, mají být téměř stejné jako aktuální generace
Fotografie: Apple
  • Největší novinkou má být výkonnější čip
  • Další důležitá vylepšení se neočekávají

Podzimní keynote Applu se blíží (naposledy jsme vás informovali, že by se měla odehrát ve středu 13. září), a tak přibývá informací o zařízeních, která mají na akci zažít premiéru. Mezi ně patří hodinky Apple Watch 9, ovšem ti, co na ně čekají, budou pravděpodobně zklamáni.

Jak upozornil macrumors.com, leakster „Instant Digital“ z čínské sociální sítě Weibo tvrdí, že Apple Watch 9 budou oproti Apple Watch 8 představovat jen minimální upgrade. Co to konkrétně znamená? Údajně má dojít pouze k vylepšení procesoru pro zvýšení efektivity a výkonu. To jde ruku v ruce s dřívější zprávou Marka Gurmana z Bloombergu, který tvrdil, že Watch Series 9 budou poháněny novým čipem založeným na SoC Apple A15 poprvé použitém v iPhonech 13.


Také se mluví o tom, že novinkou bude růžové barevné provedení a hodinky mají být vzhledem k enviromentálnímu přístupu společnosti doručovány v menší krabičce. Je to pro vás ale dostatek důvodů k zakoupení nové generace?

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
😂😂 U Apple běžný standard, vydají hodinky beze změn a zvýší vám cenu..
Michael Živěla
Michael Živěla
A ten S9 čip, který bude mít vliv na vyšší výdrž baterie (leaky uvádí až 30%)? Podle mě na to stojí počkat než teď kupovat last gen.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze