Čeho se dočkáme 4. října? Google oficiálně láká na Pixely 8 i hodinky

2
Čeho se dočkáme 4. října? Google oficiálně láká na Pixely 8 i hodinky
Fotografie: Google
  • Potvrzuje se design nových telefonů od Googlu známý z úniků
  • Vzhled hodinek Pixel 2 by se mezigeneračně neměl příliš lišit

Google již před několika dny oficiálně potvrdil, že jeho důležitá tisková konference proběhne 4. října. Na ní se představí hned několik novinek, které dokonce samotný výrobce nyní oficiálně poodhalil. Zveřejnil hned dvě videa, která mají fanouškům a zájemcům ukrátit čekání.

První krátce zobrazuje nejen Pixel 8 a Pixel 8 Pro, ale rovněž další generaci chytrých hodinek, které se budou nazývat Pixel Watch 2.

Ve druhém videu se Google již zaměřuje výhradně na duo chystaných telefonů řady Pixel 8 a můžeme je vidět ze všech možných úhlů. Design vychází z předchozích generací, je o něco zaoblenější, což se týká především horizontálního pruhu s fotoaparáty na zadní straně. Pixel 8 bude mít opět dva snímače, varianta Pro pak tři, jelikož se dostane i na teleobjektiv. U vyšší varianty se spekuluje o implementaci infračerveného teploměru na zadní straně. Údajně má jít o nenápadný prvek pod diodovým bleskem.

Krátce ještě můžeme opět zmínit Pixxel Watch 2, které v prvním videu můžeme vidět. U nich se zdá, že Google nebude nijak měnit vzhled ve srovnání se současnou generací. Nezbývá tak než doufat, že hlavní změny se odehrají uvnitř, případně po softwarové stránce.

Diskuze ke článku
Ben Ben
Ben Ben
No především extrémních cen. Což by asi nebyla dobrá cesta, pokud se to potvrdí 😐
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Podle ukázky to vypadá že Pixel Watch 2 budou mít menší rámečky než 1čka.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze