Čechy vs. Morava: hlasujte, kde bude další #mobileDrink

19

Chcete poznat redaktory mobilenet.cz, další čtenáře a fanoušky, vyzkoušet si nejnovější telefony a tablety, dozvědět se něco zajímavého nejen od zástupců Vodafonu a ještě mít šanci vyhrát mobil? mobilenet.cz a Vodafone chystají další společný sraz svých fanoušků a čtenářů pod názvem #mobileDrink. Chtěli byste přijít? Rozhodněte, ve kterém městě se #mobileDrink bude konat!

Ve čtvrtek 13. listopadu od 18:00 chystáme ve spolupráci s Vodafonem pod názvem #mobileDrink další neformální setkání s vámi, našimi čtenáři a fanoušky mobilenet.cz, a také s fanoušky na sociálních sítích Vodafone. První setkání, které proběhlo koncem minulého roku v Praze i druhé, které jsme pořádali na jaře v Pardubicích, se více než povedlo, a protože se úspěšné akce mají opakovat, chystáme pokračování. Tentokrát vyjedeme opět do některého z měst přímo k vám a tentokrát bude vaše hlasování obzvlášť peprné, protože se spolu utká jedno české a jedno moravské město. Kam za vámi přijedeme? Je to na vás!

#mobileDrink

Budete mít šanci poznat, kdo stojí za portálem mobilenet.cz i pracovníky odpovídající na vaše zvídavé dotazy na sociálních sítích Vodafone, pohrát si s nejnovějšími telefony a tablety a dozvědět se něco zajímavého. Hlavně si ale budete moci popovídat s dalšími fanoušky mobilních technologií a chybět nebude ani zajímavá soutěž o hodnotné ceny. Vše proběhne v uvolněném neformálním duchu v prostředí příjemné hospůdky.

Vodafone logo mobilenet.cz logo

Kam za vámi přijedeme? Hlasujte!

Nadcházející #mobileDrink se bude konat buď v Ústí nad Labem nebo v Olomouci a vy můžete hlasováním níže rozhodnout, které z měst to bude. Vyhrají Čechy nebo Morava?

Kde to bude? Je to na vás!

TIP: pro čerstvé novinky ze světa telefonů, tabletů a telekomunikací sledujte také náš Facebook, Twitter a Google .

Diskuze ke článku
Lukáš
Byl jsem na mobiledrinku v Pardubicích a rozhodně to stojí za to! :-) redaktoři jsou moc milí lidé a jsou to pro mě vlastně takové celebrity :-) (někdo se fotí se sportovci, někdo..... :D )
Petr Kellner
Petr Kellner
Jasně že Morava ale pro mě pořád celkem daleko :/ . Chtělo by to někde na Znojemsku :D. Nejlépe Moravský Krumlov :P
slovenskoo
Radšej Slovensko
Lukes - Ogier
100% Olomouc! ;-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze