Bullets Wireless jsou nová bezdrátová sluchátka od OnePlus

8
Bullets Wireless jsou nová bezdrátová sluchátka od OnePlus
  • Mimo OnePlus 6 byla dnes představena i bezdrátová sluchátka Bullets Wireless
  • Jsou sice bezdrátová, ale obě sluchátka kabel přeci jen spojuje
  • Radost udělají velice rychlým nabíjením, magnety pro snadné uchycení i nápaditým designem

Veškerou pozornost na sebe sice dnes strhlo OnePlus 6, avšak na dnešní tiskové konferenci výrobce představil také bezdrátová sluchátka Bullets Wireless. Jsou bezdrátová, avšak obě sluchátka kabel spojuje, nejedná se tedy o konkurenci například pro Apple AirPods nebo Gear Icon X (2018). Sluchátka jsou vyrobena z hliníkové slitiny, díky čemuž by měla být extrémně lehká. Design je vcelku nápaditý a nechybí jim ani speciální gumové výstupky pro pevné uchycení v uších.

Sluchátka jsou vybavena magnety, díky kterým je snadno spojíte například na krku, abyste zamezili jejich ztrátě. Jakmile se sluchátka spojí, automaticky se vypnou, čímž šetří energii. Výhodou je i automatické rozpoznání vložení sluchátek do uší, v tom okamžiku se začne přehrávat naposledy znějící skladba z připojeného zařízení.

OnePlus Bullets Wireless

Sluchátka se pyšní kodekem aptX a rychlým nabíjením. Stačí pouhých 10 minut a můžete poslouchat celých 5 hodin. O tom si konkurence může nechat akorát zdát. Baterie se nachází na kabelu spojujícím sluchátka, stejně jako dobíjecí konektor USB-C a tlačítka pro ovládání.

Bullets Wireless jsou plně kompatibilní s Google Asistentem, což tolik nepřekvapí. Nová sluchátka budou k dostání od 5. června za 69 euro, tedy necelé dva tisíce korun včetně DPH.

Diskuze ke článku
Erik Stoklasa
Erik Stoklasa
Naposledy upraveno: 16. 5. 2018 21:37
Nepřipadají vám takové nevzhledné?
Peter G
Sluchadla ziskavaju zdarma ty ktory s objednaju telefon z ofiko stranky a boli na jeho predstaveni. Takze ten kto nebol na predstaveni telefonu nedostane ich zadarmo. Bolo to priamo povedane pri predstavovani telefonu. Pan redaktor asi nevie po anglicky alebo horsie počuje. Zasa polovičná robota a to stačilo použiť google.
Uličník
Připadají mi mnohem vzhlednější než velké množství bezdrátových sluchátek.. :D vzhled není problém, spíš by mě zajímal ten zvuk.. drátové bullets V2 jsou na tom zvukově fakt špatně - zvuk obyčejných sluchátek k telefonu nic víc.. neodpovídají ani ceně 20eur... takže doufám, že to nebude jen bezdrátová verze s podobným zvukem..
Liker
Vyzerajú veľmi dobre a mám o ne záujem. Ak by ste vedeli niekto o slúchatkách za podobnú cenu ale s lepšou kvalitou dajte vedieť.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze