OnePlus Buds 3 jsou příjemně lehká a lehce odolná sluchátka

OnePlus Buds 3 jsou příjemně lehká a lehce odolná sluchátka
Fotografie: OnePlus
  • Jedná se o špuntová sluchátka
  • Nechybí aktivní potlačení okolního hluku

Kromě telefonu OnePlus Ace 3 jsme se dočkali odhalení špuntových sluchátek OnePlus Buds 3. Kombinují matné a lesklé povrchy, přičemž sází na černou a modrou. Hlavním lákadlem je inteligentní potlačení okolního hluku ve třech krocích. Standardní potlačují hluk o 10 dB, respektive 20 dB. Nejvyšší forma, na kterou výrobce samozřejmě nejvíce upozorňuje, dokáže potlačit hluk na úrovni 49 dB.

OnePlus Buds 3

Na těle sluchátek jsou dotykové plochy pro ovládání a rovněž trojice mikrofonů. OnePlus uvádí, že za pomoci umělé inteligence dochází k potlačení ruchů při hovorech, čímž by se měla kvalita výrazně zlepšit. Za zmínku stojí i zvýšená odolnost dle IP55, což znamená, že déšť či pot při sportu sluchátkám vůbec nevadí. Každé sluchátka pak váží jen 4,8 g, což výrazně zvyšuje komfort při nošení, neboť o sluchátku v uchu nebudete takřka vědět.


V každém sluchátku se nachází baterie s kapacitou 58 mAh, přičemž v samotném pouzdru je pak akumulátor s 520 mAh. Výdrž s vypnutým aktivním potlačením okolního hluku a hlasitostí na 50 % se má pohybovat kolem 10 hodin, společně s pouzdrem pak dosáhne až 44 hodin. Naopak s aktivním režimem aktivního potlačení okolního hluku se bude výdrž dostávat na hodnoty kolem 6,5 hodin, respektive 28 hodin včetně pouzdra. Nabíjení probíhá výhradně skrze USB-C, párování s telefonem pak přes Bluetooth 5.3.

OnePlus Buds 3

OnePlus Buds 3 se začnou 8. ledna prodávat na čínském trhu v přepočtu za zhruba 1 700 Kč. O globální dostupnosti výrobce prozatím neinformoval, avšak možná se více dozvíme koncem měsíce, kdy OnePlus připravuje odhalení některých produktů i pro Evropu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze