Bude mít Samsung Galaxy S IV bezdotykové ovládání?

16

Příchod jihokorejské vlajkové lodi se pomalu, ale jistě blíží. Nyní se objevují informace, že trumfem modelu Galaxy S IV by mohlo být bezdotykové ovládání.

Samsung logo

Samsung svůj Galaxy S IV představí zřejmě 15. března. To je však více než za měsíc a tedy spousta času spekulovat, co novinka nabídne. Je téměř jisté, že displej bude velký a nabídne FullHD rozlišení. Stejně tak procesor vsadí minimálně na čtyři jádra. Tyto specifikace dnes ale nikoho neohromí, neboť je již nabízí konkurence. Je tedy možné, že Samsung bude chtít přijít s nějakým trumfem.

Jedna z možných podob Galaxy S IV

Nyní se zdá, že by oním trumfem mohlo být bezdotykové ovládání. S tím by navíc korespondoval patent nazvaný Samsung Air Gesture, který si výrobce nechal zaregistrovat v prosinci loňského roku. Galaxy S IV by navíc měl využívat čipů Atmel maXTouch S, které se používají k bezdotykovému ovládání displeje.

Čtěte také: Samsung Galaxy S IV: co prozatím víme?

Samsung by tak mohl oživit technologii, se kterou loni přišlo Sony v modelu Xperia sola. Jenže zatímco japonskému výrobci tento tah nevyšel, nedočkali jsme prohloubení bezdotykového ovládání, ani dalších modelů, Samsung by bezdotykovému ovládání mohl dát druhou šanci. Uvítali byste na svém telefonu možnost bezdotykového ovládání? Napište nám své názory do diskuze pod článkem.

Zdroje: ddaily.co, techkiddy.blogspot.in, pocketnow.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Noxius
zase budu robiť zo seba neviem čo :D:D pritom už rok to ma telefon od Sony !
Jirka
Jenže sony bohužel ničeho nedokáže využít naplno a dat tomu adekvátní podporu. Je to jako teď s PS VITA má výkonu jak velké konzole a nejsou hry. Solu sem snad ani jednou neviděl v TV, kdežto ťamťung s3 tam byl pořád. Nevím v čem to je a je to škoda.
Orion
Solu mám doma a není to špatné.
Pepa XA
Hlavne bezdotykove ovladani je k hovnu, at bude u Sony nebo Samsungu, zbytecnost. :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze