Bude mít Samsung Galaxy Note 2 ohebný displej?

3

Oficiální představení druhé generace hybridního Galaxy Note se kvapem blíží a Samsungu se zatím podařilo udržet většinu specifikací pod pokličkou. Jediné, co víme víceméně s jistotou je, že se dočkáme velkého AMOLED displeje. Tuto informaci nyní potvrzuje také web KoreaTimes a navíc přidává zajímavou novinku.

Pětipalcový AMOLED displej, který najdeme v novém Galaxy Note 2, by měl totiž využít novou technologii a být nejen extrémně tenký, ale také ohebný. Tím samozřejmě nemyslíme, že budeme moci kroutit celým telefonem, samotný displej však může být lehce zakřivený.

Nový displej by měl využít technologii UBP (Unbreakable Plane) a plastový substrát, který snižuje tloušťku až o 0,4 mm. To možná nezní jako moc velký rozdíl, u displeje s uhlopříčkou 5,5 palců je to však znát a Samsung může dodatečné místo využít pro větší baterii, aniž by musel dělat kompromis v konstrukci a její tloušťce.

Zleva koncept hybridního Galaxy Note 2, zprava původní Galaxy Note

Samozřejmě zatím nic nemáme potvrzené a na oficiální informace nezbývá, než si pár týdnů počkat. Již 29. srpna pořádá Samsung akci Unpacked, která představí Galaxy Note 2 v celé jeho kráse. Akce se budeme účastnit přímo v Berlíně, takže se můžete těšit na podrobné zpravodajství přímo z místa dění.

Zdroje: koreaittimes.com

Diskuze ke článku
JaroB
Mám NOTE a nedokážem si predstaviť čo by ma donútilo prejsť na NOTE 2. Je proste dokonalý a Samsung nasadil latku veeeľmi vysoko. Nejaký ohnutý displej alebo aj FULL HD mi je zadnice. Samsung vyrobil dokonalý tabletofon a podľa mňa bude mať problém nalákať užívateľov z jednotky na dvojku.
MirekS
To, co pisatel JaroB výše uvedl, mě jen utvrzuje v názoru, že dvojka bude fakt bomba. Asi před 3 měsíci jsem se rozhodl, že si koupím "Nouta", ale když jsem zjistil, že koncem srpna bude v německu na veletrhu IFA představen, tak jsem se rozhodl počkat a počítám, že v listopadu, nebo až od Ježíška budu vlastníkem excelentní dvojky :D Moc se těším, s čím se vytasí ;) Zdar lidičky
JaroŠ
JaroB ma pravdu, papierovo bude lepší, bude tak aj v reale? Ja ho mam už 8mesiacov a som naprosto spokojný. Väčšie rozlišenie displeja bude žrať viac baterku, procesor-to je len boj medzi vyrobcami. S3 neni ovela rychlejšia ako note, a to ma štvorjadro. Keď je dobre zladené so systémom, frčí všetko ako po masle. Ešte sa mi nestalo aby zamrzol alebo nezvladol, a môžem povedať, že na neho fakt tlačím.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze