Bluetooth klávesnice Logitech komunikuje až se 3 zařízeními naráz

2

Společnost Logitech připravila novou Bluetooth klávesnici K480, která zaujme nejen zdařilým designem, ale především možností mít současně připojená až tři různá zařízení a snadno přepínat, ke kterému chcete skrze klávesnici v danou chvíli přistupovat.

Stolní klávesnice Logitech K480 se může pyšnit speciální funkcionalitou, díky které k ní můžete připojit až tři různá zařízení. Například tedy mobilní telefon, tablet a váš počítač. Pomocí tlačítka Easy-Swithc, které se nachází v levém rohu klávesnici, vždy pohodlně vyberete, s jakým zařízením má klávesnice komunikovat. Není tudíž zapotřebí vždy znovu vše párovat a nastavovat.

Logitech K480

O výjimečnosti Bluetooth klávesnice Logitech K480 svědčí i získané ocenění CES Innovation Awards 2015 v kategorii počítačové příslušenství. „Výjimečný design je v nádherném souladu se životem člověka a spojuje umění s technologiemi tak, že pro uživatele tvoří jednotný celek," říká Bracken Darrell, prezident a generální ředitel společnosti Logitech. „Každý produkt, který vytvoříme, sleduje jednu ideu, která se při jeho používání zrcadlí v každém detailu. Snažíme se nejen o to, aby naše výrobky byly krásné, ale též aby přinášely zážitek, který je odliší od ostatních. Někdy je to zřejmé na první pohled a prostupuje to celým výrobkem, jindy v jemném rozdílu, který uživatel postřehne až později. Je nám ctí, že asociace CEA tohle naše úsilí rozpoznala a udělila nám toto ocenění.”

Logitech K480

Klávesnice dokáže pracovat s počítačovými systémy Windows 7/8 či novějším, Mac OS X nebo novějším nebo Chrome OS. V případě tabletů a smartphonů musíte mít Android 3.2 a novější, iOS 5 a novější nebo opět Windows 8. Rozměry klávesnice činí 299 × 195 × 20 milimetrů a hmotnost je 820 gramů. Dosah Bluetooth by měl být až 10 metrů a baterie v klávesnici vydrží až dvouleté využívání.

Zdroj: Tisková zpráva