BlackBerry Torch 9860: specifikace, fotky a video (aktualizováno)

Dalším zástupcem z portfolia kanadské společnosti RIM, výrobce zařízení BlackBerry, je model BlackBerry Touch 9850/9860. Tento plně dotykový model by měl být jakýmsi nástupcem řady Storm a je možné, že se do této řady ještě zařadí. Na internet se nyní dostaly nejen kompletní specifikace, ale také video.

Vůbec první snímek zařízení BlackBerry Touch, tehdy ještě uváděný pod jménem Storm 3, na nových fotografiích si již můžeme prohlédnout nové BlackBerry celkem dobře

BlackBerry Touch 9850, který by měl být přímým nástupcem řady BlackBerry Storm, se nám poprvé ukázal již před několika měsíci. Před pár dny se na svět dostaly kompletní specifikace tohoto modelu a navíc ještě nová série živých fotografií. A nyní si můžete nové BlackBerry Touch 9850 prohlédnout přímo na videu.

Nenechte se zmást označením Torch. Je téměř jisté, že se jedná o překlep a mělo tam být napsané Touch, neboť nový model Torch 2 má kódové označení 9810. Také označení 9860 prozrazuje zajímavou informaci – podle něj by se totiž mělo jednat o model Monza, který je určen pro sítě GSM, neboť model Monaco má označení 9850.

Stejně jako u modelu Bold Touch - předpokládané představení nových zařízení je 3.-5. května na Floridě, kdy se odehraje největší BlackBerry akce roku – BlackBerry World. Vzhledem k množství unikajících informací se tento termín zdá celkem věrohodný, takže se nechme překvapit a těšme se.

Aktualizace 9.7.2011

Na internet pronikly nové snímky zařízení BlackBerry 9860 a také některé nové informace. Asi tou nejzajímavější informací je fakt, že model BlackBerry 9860 bude nejspíše patřit do rodiny Torch. Pro přivítejme BlackBerry Torch 9860 a rovnou se podívejme na nové fotografie, které jsou překvapivě od našich řeckých kolegů.

Na svých stránkách zmiňují, že mají tento kus dokonce přímo u sebe a dočkáme se snad i videí tohoto modelu a první "skoro recenze". Kdy dojde k oficiálnímu představení není zatím jasné, bohužel na akci BlackBerry World v květnu byl představen pouze model Bold 9900. Nynější odhad je srpen, kdy by se měl dostat Bold 9900 do prodeje společně s modelem Torch 9810 (pozor, ne 9860!).

Zdroje: n4bb.com, bgr.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze