BlackBerry Touch 9850: živé foto a videa (aktualizováno)

Již před nějakým časem jsme vás informovali o novém modelu BlackBerry Storm 3. Podle posledních informací se však nebude jednat o model řady Storm a označení je zatím BlakcBerry Touch 9850, přičemž číslo 9850 je již jisté. Podívejte se na živé uniklé fotografie očekávané dotykové novinky z Kanady.

BlackBerry Monaco (Monza)

BlackBerry Touch 9850 můžete na internetu potkat ve dvou verzích. Tou první je verze Monza, která bude určena pro GSM sítě. Druhá verze pro CDMA sítě nese označení Monaco. Očekávané parametry se od poslední zmínky o tomto BlackBerry nezměnily. Připomeňme si tedy 3,7" dotykový displej s rozlišením VGA, procesor o taktu 1,2 GHz nebo 768 MB paměti RAM. Uvnitř bude nový operační systém BlackBerry 6.1, ve kterém nebude chybět podpora NFC.

A jak to bude s dostupností? Vypadá to víc než dobře. Množství nových informací se stupňuje, uniklý slide už před časem sliboval nové BlackBerry na přelomu května a června v prodeji a v květnu nás čeká největší konference RIM - BlackBerry World. A právě na této akci se očekává slavnostní odhalení zařízení BlackBerry nové generace. Snad tomu tak bude.

Aktualizováno 5.4.2011

Dnes se na internet dostala sbírka tutorial videí, na kterých si můžeme prohlédnout jak samotné zařízení BlackBerry Touch 9850, tak i operační systém BlackBerry 6.1. Videa jsou vyextrahovaná přímo z operačního systému pro tento model a zde jsou.

Zdroje: gsmarena.com, phonearena.com, blackberryos.com, crackberry.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze