Velká květnová soutěž o PRIV by BlackBerry a další ceny!

Server mobilenet.cz pro vás ve spolupráci se společností CELKOM Praha, spol. s r.o., oficiálním distributorem smartphonů BlackBerry a chytrých hodinek Pebble v České republice, připravil exkluzivní soutěž o ceny v hodnotě téměř 30 tisíc korun! Jeden z výherců se může těšit například na vlajkovou loď PRIV by BlackBerry.

PRIV by BlackBerry

U nás na mobilenet.cz se vám snažíme přinášet ty nejzajímavější soutěže. V květnu nás čeká další z nich a rozhodně není ledajaká. Hlavní cenou soutěže totiž není nic jiného, než aktuální vlajková loď kanadského výrobce smartphonů, model PRIV by BlackBerry. Kompletní recenzi modelu PRIV by BlackBerry si můžete přečíst u nás, ve zkratce tedy pouze zmíníme hlavní parametry.

PRIV by BlackBerry, hlavní vlastnosti

  • Unikátní výsuvná konstrukce s hardwarovou klávesnicí
  • 5,4" dvojitě zahnutý Super AMOLED displej s QHD rozlišením
  • Operační systém Android M
  • Výkonný čipset Qualcomm Snapdragon 808
  • 3 GB paměti RAM, 32 GB interní paměti
  • 18Mpx fotoaparát s optickou stabilizací obrazu a optikou Schneider-Kreuznach
Pebble Time Steel

Druhý výherce se může těšit na nejvyšší edici chytrých hodinek Pebble, model Pebble Time Steel v černém, stříbrném nebo zlatém provedení, dle vlastního výběru. Hodinky Pebble dokáží spolupracovat se smartphony s platformami Android a iOS. Nabízí skvělou výdrž baterie, vynikající e-paper displej a obrovské množství funkcí díky propracovanému operačnímu systému.

TIP: Recenze Pebble Time Steel – Nová generace oblíbených hodinek

Třetí cenou je dárkový poukaz pro nákup v obchodech ShopBlackBerry a PebbleWatch ve výši 2 000 Kč.

Jak hrát a vyhrát?

Abyste mohli tyto zajímavé ceny vyhrát, stačí odpovědět na naše tři soutěžní otázky, vyplnit své jméno, příjmení a e-mail. Pokud byste si s některou z otázek nevěděli rady, stačí mrknout do našeho katalogu, recenze nebo na www.celkom.cz.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru, Google+   a Instagramu!

Nestačí pak ale sedět a čekat, až vás příští týden vylosujeme. Losování totiž proběhne pouze tehdy, pokud se soutěže zúčastní minimálně 5 tisíc z vás. Sdílejte tedy soutěž mezi vaše přátele, na sociálních sítích nebo třeba adresu vykřikněte z okna. Jakmile pokoříme hranici 5 tisíc lidí, bude moci proběhnout losování o tento krásný telefon. Je to tedy na vás!

Kompletní seznam výher

  • Nový smartphone PRIV by BlackBerry s kompletním servisem, který do soutěže věnovala společnost CELKOM Praha, spol. s r.o.
  • Nové chytré hodinky Pebble Time Steel v barevném provedení dle vlastního výběru (černá, stříbrná, zlatá), které do soutěže věnovala společnost Recall, s.r.o.
  • Dárkový poukaz v hodnotě 2 tisíce korun pro nákup v obchodě ShopBlackBerry nebo PebbleWatch

Soutěž probíhá od 16. 5. 2016 00:01 do 23. 5. 2016 23:59. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže.

Soutěžní otázky