BlackBerry Bold 9900: živé foto a specifikace (aktualizováno)

Nedávno jsme vám představili očekávaný model BlackBerry pro tento rok. Jedná se o model Bold Touch, který kombinuje dotykový displej s plnohodnotnou qwerty klávesnicí pod ním. Nyní se na světlo světa dostaly nejen nové živé fotografie, ale hlavně uniklé tabulky s kompletními specifikacemi.

BlackBerry Bold Touch se vrací ke kořenům řady Bold

Model BlackBerry Bold Touch bude prvotřídní smartphone se skvělými parametry, které ho usadí na nejvyšší příčku portfolia Research in Motion, výrobce zařízení BlackBerry. Nový Bold Touch by měl bodovat hlavně štíhlým tělem kolem něhož se nachází rámeček z ušlechtilé oceli, procesorem o taktu 1,2 GHz, 768 MB pamětí RAM, 8 GB vnitřní pamětí nebo přítomností nového operačního systému BlackBerry 6.1. Nebudou chybět ani funkce jako je akcelerometr, digitální kompas (magnetometr) či podpora NFC.

TIP! Přečtěte si naší recenzi Recenze BlackBerry Torch 9800: recenze kanadské dokonalosti

Uniklé specifikace potvrdily prvotní předpoklady

Podle parametrů se bude jednat opravdu o velmi žhavý kousek ostružiny. Předpokládané představení nových zařízení je 3. - 5. května na Floridě, kdy se odehraje největší BlackBerry akce roku – BlackBerry World. Vzhledem k množství unikajících informací se tento termín zdá celkem věrohodný, takže se nechme překvapit a těšme se.

Aktualizace 1.5.2011

Domovská stránka oficiálního webu BlackBerry je navržena jako výkladní skříň pro přístroje BlackBerry. Mohli jsme jí vidět vyhrazenou pro modely řady Bold, poté byla věnována novému OS BlackBerry 6 a nyní tam už pár dnů nalezneme informace o BlackBerry Playbook. RIM však testoval vzhled s novým BlackBerry Bold Touch a šťastnému návštěvníkovi se povedlo stránky zaznamenat.

BlackBerry Bold 9900 alias Bold Touch

Představení BlackBerry Bold 9900 se již téměř jistě dočkáme 3. května. V tento den totiž začíná největší akce BlackBerry tohoto roku, kongres BlackBerry World. Některé informace hovoří o tom, že na BBWorld bude představen pouze model Bold 9900, doufejme však, že se dočkáme i dalších zařízení – například Torch2 9810 nebo Touch 9850.

Zdroje: n4bb.com, crackberry.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze