BlackBerry Argon DTEK60 uniká na dalším snímku (aktualizováno)

V červnu se začalo spekulovat o trojici modelů, které letos BlackBerry představí. DTEK50 pod kódovým označením Neon už známe, nyní se pomalu odkrývá i model DTEK 60, který nese kódové označení Argon. Produktový list s kompletními specifikacemi se na krátko objevil přímo na webu BlackBerry.

Aktualizováno 28. 9. 2016

Po několika dnech unikají další fotografie chystaného BlackBerry DTEK60, které nám potvrzují takřka úplnou podobnost s Alcatelem Idol 4s. Shodné bude rozmístění tlačítek i třeba čtečka otisků prstů na zadní straně.

BlackBerry DTEK60

Původní informace z 20. 9. 016

Jak už víme, BlackBerry má v plánu představit ještě dvě novinky, model DTEK50 již známe. BlackBerry Argon (DTEK60) bude dle všeho velmi výkonný telefon, značí to již použitý procesor Snapdragon 820. Chybět nebudou ani 4 GB operační paměti a interní úložiště s kapacitou 32 GB bude možné rozšířit pomocí slotu pro paměťové karty microSD. Konektor bude rovněž nový, konkrétně moderní USB-C.

TIP: Recenze BlackBerry DTEK50 – Ceníte si soukromí?

BlackBerry DTEK60

Displej s úhlopříčkou 5,5 palců nabídne QHD rozlišení. Baterie má kapacitu 3 000 mAh. Primární fotoaparát disponuje 21Mpx rozlišením, selfie kamera si bude muset vystačit s 8Mpx snímačem. Nové BlackBerry nebude ochuzeno ani o čtečku otisků prstů, stane se tak prvním modelem Blackberry, který tímto zabezpečením bude disponovat.

Zdroje: crackberry.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Michal
Musím uznat, že mě teď BlackBerry vážně zaujalo. Výkon společně se zajímavým prostředím mě rozhodně zaujal. Pokud cena bude odpovídající a fotoaparát bude slušně fotit, dá se nad tímto modelem uvažovat :)
satai
Gratulujeme BB k prvenství v soutěži o nejhloupější jména modelů. Krásný osmdesátkový revival!
Xwert Is
Xwert Is
Dizajn ujde ale 5,5" neviem možno by som si zvykol ale obávam sa že to je už veľa. Škoda že nebude 5" to by bolo lepsie.
Bob
Mam DTEK50 a na 60 se těším. 50 je super čistý Android se zabezpecenym OS od BlackBerry a s jejích super aplikacemi na práci. Hub je paráda. Jen mi nestačí parametry a 60 to napravuje dokonale. Trochu se u 60 jenom obávám tě slabší baterie, 3000 mAh je přece jen hodně na hraně.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze