Black Friday je tu: dejte zelenou nákupní horečce!

Black Friday je tu: dejte zelenou nákupní horečce!

Pokud si chcete udělat radost nebo hledáte dárky pro své blízké a chcete ušetřit, nabídky z Black Friday byste rozhodně neměli minout. Dnešní den je svátkem nakupování, proto jsme pro vás vybrali ty nejlákavější akce z obchodu Mobil Pohotovost, kde můžete ušetřit až 16 000 Kč. Ať už sháníte mobilní telefon, chytré hodinky, reproduktor či sluchátka, seženete zde vše a s obrovskou slevou!

Famózní telefony za hubičku

Xiaomi láká skvělým poměrem cena/výkon a vy tak můžete zakoupit exkluzivní smartphone i za méně než 10 000 Kč. Mezi nejpovedenější kousky patří Xiaomi Redmi Note 7 a Xiaomi Mi 9, které nyní pořídíte výrazně levněji.

MP - Black Friday

Redmi Note 7, 64 GB zakoupíte za 4 490 Kč (běžná cena 5 790 Kč), Redmi Note 7, 128 GB bude váš za 5 190 Kč (běžná cena 6 390 Kč).

MP - Black Friday

Vlajková loď Xiaomi Mi 9, 64 GB vychází na 8 990 Kč, vyšší kapacita 128 GB na 9 990 Kč.

Sleva až 16 000 Kč

Samsung láká na exkluzivní slevu 16 000 Kč u modelu Galaxy S10+ 1TB s keramickými zády. Dalším hezkým bonusem jsou sluchátka v hodnotě 990 Kč u Galaxy A40 i A50, která dostanete jako dárek. Kreativce potěší snížení ceny o 5 000 Kč u Galaxy Note10, kde s perem S Pen můžete ručně poznamenanou poznámku převést do digitálního textu.

Zlevněné smartphony od Samsungu jsou zde.

MP - Black Friday

Výraznou úsporu získáte také u hodinek. Na výběr je od sportovních Watch Active po elegantní Galaxy Watch 46mm. Více najdete zde.

Huawei výrazně levněji

Nádherné mobilní fotografie získáte s Huawei P30 lite. S pomocí umělé inteligence umí zadní fotoaparát identifikovat 22 různých kategorií a postará se o to, aby byla každá fotka dokonalá.

MP - Black Friday

Huawei P30 Lite nyní pořídíte za 6 990 Kč (běžná cena 7 990 Kč).

Hodinky Huawei Watch GT jsou připraveny pomoci jak při tréninku, tak na pracovní schůzce. Budete mít přehled o své spánkové aktivitě, poloze nebo svém tepu. Baterie vydrží až 14 dní.

MP - Black Friday

Huawei Watch GT můžete vybírat ze čtyř provedení za skvělou cenu 3 690 Kč.

Dokonalé fotky s Honorem

Honor 20 se systémem čtyř fotoaparátů nyní pořídíte za akční cenu 7 990 Kč a ušetříte tak 2 000 Kč. Skvělé selfie vyfotíte i s Honor 20 Lite.

Buďte připravení na party!

V nabídce JBL zaujmou sluchátka Free BT nebo PartyBox 200, který skvěle hraje a zároveň vytvoří působivou světelnou show.

Produkty značky JBL v akčních cenách najdete zde.

Zlepšete si náladu hudbou

Styl společnosti Marshall je pověstný. V akční nabídce jsou například skvělá sluchátka Marshall Major III nebo výběr z reproduktorů všech velikostí, které nádherně zapadnou do jakéhokoli interiéru.

MP - Black Friday

Kompletní nabídku značky Marshall najdete zde.

Interiér si můžete zkrášlit nadčasovým reproduktorem Bang&Olufsen, případně si můžete udělat radost dalšími produkty této značky.

MP - Black Friday

Pokud jsou mezi čtenáři fanoušci Apple, potěšíme je sluchátky AirPods 2 za 3 990 Kč.

Elegantní Sony s kompaktním designem

Sony Xperia 5 je vybavena třemi fotoaparáty, krásným Full HD+ OLED CinemaWide displejem s úhlopříčkou 6,1 palců a zvukem Dolby Atmos. Bude vaše za lákavých 15 990 Kč.

MP - Black Friday

Odolný smartphone se spoustou síly

Hledáte-li odolný telefon, pak můžete sáhnout po Cubot Quest za atraktivních 4 390 Kč.

MP - Black Friday

Kompletní Black Friday v Mobil Pohotovosti najdete tady.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze