Bill Gates říká: „Steve Jobs byl jiná liga“

2

V nové knize Becoming Steve Jobs, která se zabývá životem amerického vizionáře a lídra společnosti Apple, lze najít také slova od Billa Gatese, která zmiňují jeho vystupování.

Steve Jobs byl jednou z nejvýraznějších, ne-li vůbec nejvýraznější, osobou historie moderní společnosti. V nové knize, která se životem Steva Jobse zabývá, nazvaná Becoming Steve Jobs, můžeme narazit i na názor Billa Gatese, lídra „konkurenční“ společnosti, na Steva jako prezentátora.

TIP: Zemřel vizionář Steve Jobs – zakladatel Apple, který změnil svět

Steve Jobs a Bill Gates tváří v tvář na kameře

„Nikdy jsem nebyl v jeho lize. Tím mám na mysli to, že bylo naprosto úžasné sledovat, jak se připravoval na veřejná vystoupení. A když přijde čas na to vystoupit na hlavní pódium, a jeho lidé nemají všechno perfektně připravené, tak je na ně opravdu, opravdu tvrdý. Je dokonce až nervózní, protože je to pro něj jedno velké představení. Ale pak vystoupí na pódium a je to naprosto úžasná záležitost. Tím mám na mysli to, že lidi dokáže přesvědčit o tom, že svojí řeč mluví zpatra, i když jí má předem připravenou.“ Celý rozhovor ukončil těmito slovy: „Steve je opravdu silný charakter, ale svojí zlobu si na mě příliš často nevyléval.“

Zdroje: venturebeat.com, microsoft-news.com