Bezrealitky.cz představilo novou aplikaci pro iOS i Android s podporou instant messagingu

Bezrealitky.cz představilo novou aplikaci pro iOS i Android s podporou instant messagingu
  • Vzájemná komunikace probíhá ve formě instant messagingu, která nevyžaduje výměnu kontaktních údajů
  • Aplikace je dostupná pro zařízení s iOS a Androidem

Hledáte nové bydlení nebo jen chcete pronajmout nemovitost za účelem výdělku? Pak možná znáte portál Bezrealitky.cz, který se chlubí tím, že každoročně zprostředkuje přibližně pětinu transakcí na českém realitním trhu. Uživatelé budou mít nově k dispozici také mobilní aplikaci, která je zaměřena především na rychlost, bezpečnost a jednoduchost. Reaguje na rostoucí počet přístupů přes mobilní zařízení a skutečnost, že hledání realit a domlouvání prodejů či pronájmů dnes probíhá doslova v reálném čase.

Realitní trh neskutečným způsobem zrychluje. Sami to nejlépe ví zájemci hledající pronájem – reagovat v řádu minut je nutností. Rozhodli jsme se proto přinést odpověď v podobě mobilní aplikace, která umožní hledat nebo prodávat či pronajímat vysněné bydlení v reálném čase,“ zmiňuje Hendrik Meyer, CEO Bezrealitky.cz. „Chceme i s pomocí aplikace dokázat, že nabídnout byt k prodeji či pronájmu svépomocí je v současnosti otázkou desítek minut a ušetřených desetitisíců korun.

Portál Bezrealitky.cz si dlouhodobě zakládá na přímé komunikaci majitelů a zájemců a nová aplikace to posouvá ještě dál. Vzájemná komunikace probíhá ve formě instant messagingu, která nevyžaduje výměnu kontaktních údajů, zároveň nadále platí, že portál Bezrealitky.cz striktně odmítá spolupráci s realitními kancelářemi, takže uživatelé mají jistotu, že komunikují se skutečným majitelem nebo zájemcem. Zbrusu nová aplikace je již nyní ke stažení pro zařízení s iOS a Androidem.

Stáhnout Bezrealitky

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Michal
Myslíte si, že je tedy lepší prodávat dům s realitní kanceláří nebo bez ní? jaké máte zkušenosti s nemovitostmi?
René
Já jsem zkoušel prodávat na vlastní pěst a stálo mne to opravdu hodně času, když jsem chodil na prohlídky s lidmi, kteří potom nabídnou polovinu ceny.... pak jsem to zadal do realitní kanceláře a měl jsem za měsíc prodáno za požadovanou cenu.
Michal
A se kterou realitní kanceláří se vám tedy nakonec podařilo nemovitost prodat?
René
Nakonec jsem prodal byt s realitní kanceláří Edox reality z Prahy, makléř byl velice příjemný a o vše se postaral.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze