Bezdrátová sluchátka Honor FlyPods Lite přichází na náš trh a stojí 2 499 Kč

1
Bezdrátová sluchátka Honor FlyPods Lite přichází na náš trh a stojí 2 499 Kč
  • Značka Honor uvedla na náš trh model bezdrátových sluchátek FlyPods Lite
  • Sluchátka disponují technologií Bluetooth 4.2 a plného dobití dosáhnou za jednu hodinu, přičemž už po 15 minutách nabíjení slibují až 90 minut poslechu
  • FlyPods Lite jsou k dostání v černém a bílém provedení za 2 499 Kč

Sluchátka Honor FlyPods Lite jsou dostupná v bílém a černém barevném provedení. Sluchátka jsou dodávaná v přenosném nabíjecím pouzdru s microUSB portem, které zároveň funguje jako dok. Jejich design by měl být navržen pro maximální pohodlí při používání, přičemž výrobce uvádí, že i po dlouhé době poslechu.

Honor FlyPods Lite

Plného nabití jejich li-pol 55mAh baterie lze dosáhnout za jednu hodinu, načež se dočkáte až třech hodin výdrže. Už po 15 minutách nabíjení ale lze sluchátka používat až po dobu 90 minut. O solidní přednes se stará frekvenční rozpětí od 20 do 20 000 Hz.

Bezdrátová sluchátka FlyPods Lite lze díky Bluetooth 4.2 snadno spárovat s mobilním telefonem nebo jiným přehrávačem. Sluchátka mají ale také vestavěný mikrofon pro hovory a jsou odolná vůči postříkání vodou (stupeň krytí IP54), a lze je tak používat třeba i při sportování.

Honor FlyPods Lite

Sluchátka je možné zakoupit za 2 499 Kč u prodejců Alza.cz, AT Computers, CZC.cz, Mall CZ, Smarty, T.S. Bohemia, Mobil pohotovost, Electro World, BPS Mobil a Datart.