Honor představil zbrusu nové chytré hodinky, náramek i bezdrátová sluchátka

7
Honor představil zbrusu nové chytré hodinky, náramek i bezdrátová sluchátka
  • Honor představil hodinky Watch Magic Series, které budou dodávány v několika edicích, nabídnou podporu GPS, GALILEO i GLONASS a až 7denní výdrž
  • Dále se na trh podívá nová verze náramku Honor Band 4 s hmotností pouhých 23 gramů, voděodolností do 5 ATM a 14denní výdrží

Po evropské premiéře Honoru View20 následovalo neméně působivé představení nových chytrých hodinek od Honoru. Nová řada Honor Watch Magic Series představuje přírůstek do portfolia wearables zařízení, který má zaujmout jak líbivým vzhledem, tak praktickými funkcemi.

Během prezentace byla několikrát vyzdvihována funkce snadné výměny pásku. Hodinky však budou nabízeny v několika edicích – Lava Black, Moonlight Silver, Dark Blue a také Dream Series v líbivé růžové a meruňkové barvě. Honor má dokonce přichystanou speciální designovou edici vytvořenou s návrhářstvím Vivienne Tam, která odkazuje na čínský rok prasete. I přes tělo tenké 11 milimetrů si dokázaly hodinky zachovat voděodolnost 5 ATM a schopnost rozlišovat mezi několika plaveckými styly.

Dalšími zajímavými funkcemi je celodenní měření srdečního tepu, množství sportovních režimů a výdrž až sedm dní na nabití. Podle výrobce by měly hodinky i s neustále zapnutým měřením srdečního tepu vydržet avizovaných 7 dní, což je doopravdy lákavá představa. Samozřejmě nemohlo chybět ani srovnání s konkurenty – Apple Watch vydrží se zapnutým měřením srdečního tepu pouhý den. Jistě potěší také přítomnost satelitní navigace GPS, GALILEO a GLONAS. Chytré hodinky Honor budou na našem trhu dostupné od února, a to ve variantě Lava Black za 4 699 Kč a Moonlight Silver za 4 999 Kč.

Následně byla v krátkosti představena nová verze chytrého náramku Honor Band 4. Ten se pochlubí nízkou hmotností 23 gramů, voděodolností, schopností měřit srdeční tep a až 14denní výdrží. Chytrý náramek bude nabízen za cenu 69 eur, tedy přibližně 2 tisíce korun včetně daně.

Posledním překvapením byla Bluetooth bezdrátová sluchátka Honor FlyPods, která mají zvládnout až 12 hodin přehrávání hudby a budou nabízena za cenu 99 eur (přibližně 3 tisíce korun i s daní).

Technické parametry Honor Watch Magic

Kompletní specifikace
Konstrukce42,8 × 42,8 × 9,8 mm, 50 g, odolnost: ano
Pásekkožený, vyměnitelný: ano (22 mm), zapínání: přezka
DisplejAMOLED, 1,2" (390 × 390 px), tvar: kruhový
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 4.2, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
PaměťRAM: 16 MB, vnitřní paměť: 128 MB, paměťové karty: ?
Akumulátor178 mAh, nabíjení: proprietární kolébka, doba nabíjení: 1:00 hodin
Dostupnostleden 2019,
Diskuze ke článku
Suby
No ja nevim, ale Honor band 4 se u nas prodava za 1100,- az 1400,- Na Ali vyjdou cca na 30$.
Alois Jirasek
Alois Jirasek
Dokaze mi nekdo vysvetlit proc ty hodinky maji 32g a vydrz jen tyden??? I moje suntacke plastove timexy maji 80g!!! Bezne kvalitni hodinky maji treba 150g!!! Muze mi vysvetlit nekdo o co tem firmam kuwa jde??? Vymysleji nanoSD karty, hodinky nesmyslne lehke s mizernou vydrzi, mobily nesmyslne tenke, lamajici se, s nesmyslne mizernou vydrzi ..... jako svet jde fakt do haj***!
Hrachovec
Kdy by se mohla začít prodávat ta sluchátka?
Milan
To vypadá jako by ten článek psal google překladač :D

Honor Band 4 je na našem trhu dle heureky od konce září 2018.
Nyní za cenu okolo 1 000,- což je paráda.
Sám ho mám a jsem s ním nad míru spokojený.

Mrzí mě že mobilenet.cz takhle zabíjí svůj web. Informace nejsou aktuální. Upřímně už nevím kam na českém internetu koukat na info o nositelné technice. Všude samá reklama a člověk se nic zajímavého nedozví. Je to škoda

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze