Batman od Telltale bude mít na telefonech zpoždění

Očekávaná hra od Telltale s netopýřím mužem v hlavní roli již stihla vyjít pro konzole a počítače, ale mobilní platformy si ještě do září musí počkat. První recenze zmiňují řadu chyb technického rázu a my můžeme jen spekulovat, zda to na odsunutí mělo vliv.

Nejnovější epizodická hra od Telltale (tvůrců titulů The Walking Dead nebo Game of Thrones) měla vyjít již 2. srpna. A skutečně vyšla, jenže jen pro PC a konzole. Mobilní verze tradičně vycházela maximálně o pár dní později, což se tentokrát nestalo. Autoři potvrdili, že se hry na mobilních platformách dočkáme až 13. září.

Bohužel neznáme důvod tohoto zpoždění, ale mnohé recenze zmiňují spoustu chyb ve vydaných verzích a je tedy možné, že chtějí nejprve uvést hru do lepšího stavu, než ji vydají na telefonech, kde mají ve vydávání větší volnost než třeba na konzolích. Je na vás, zda se do té doby zvládnete vyhýbat spoilerům, které by vám vlastní zážitek snadno zkazily. Hry od Telltale jsou známé obzvláště pro své překvapivé momenty a zajímavý příběh plný zvratů.

Zdroje: toucharcade.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze