Barevná smršť od HTC: Wildfire a Desire v nových variantách

5

Momentálně se prodávající modely od HTC, Wildfire a Desire, projdou omlazovací barevnou kůrou. Do prodeje by se měly dostat v nových barevných variantách. Model Desire bude razit cestu v bílé variantě a Wildfire rozšíří stávající barevnou řadu o novou stříbrnou variantu.

Model HTC Desire osloví svoji špičkovou výbavou, které vévodí například rozměrný dotykový displej úhlopřičky 3,7 palce typu AMOLED, přičemž nově bude Desire distribuován s novým typem SLCD výrobce Sony. Dále může uživatele rozmazlovat svoji plnou datovou výbavou včetně Wi-Fi, a nástaveb HSDPA a HSUPA. Desire běží na operačním systému Android 2.1 ale v souučasné době je k dispozici aktualizace na verzi systému Froyo 2.2. Pokud tak přemýšlíte o zakoupení Desire, naskytne se vám dilema, zda zvolit stávající barevnou variantu nebo bílou variantu.


HTC Desire White TIP: Přečtěte si detailní video-blog o HTC Desire

Model Wildfire nabídne výbavu z opačného soudku. Nechce nabídnout špičkovou výbavu, ale funkce, které spolu s cenou budou dostupné každému uživateli. Je tak nutno překousnout například dotykový displej s horším rozlišením QVGA (240 x 320) bodů, horší fotoaparát či méně výkonný procesor o taktu 528 MHz. Budoucí zákazníci se však mohou těšit na novou stříbrnou variantu.

TIP: nezapomeňte si přečíst recenzi Wildfire


HTC Wildfire silver Odkaz: gsmarena.com
Diskuze ke článku
Janča
Tak Wildfire v bílý nebo stříbrný? Z nadpisu mám kaši.
Abdul_Hasan
v té stříbrné vypadá velmi pěkně, ale ten dislay a CPU ho sráží dolů...
Barbor
Chtela bych se zeptat, jak je to s HTC Desire ve stribrnem provedeni? Cetla jsem neco o tom, ze je dostupny jen v Belgii, je to pravda?
Michal Kostka
Michal Kostka
Dobrý den, jak se zmiňuji tak Desire bude v bílé variantě, a Wildfire ve stříbrné variantě.

Ohledně dostupnosti je to těžké, záleží na úspěších prodeje ale myslím si, že distribuce se rozšíří i do jiných zemí než je pouze Belgie.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze