Audio-Technica ukázala sluchátka s Bluetooth 5 a ANC

1
Audio-Technica ukázala sluchátka s Bluetooth 5 a ANC
  • Vydrží hrát 4,5 + 13,5 hodin
  • Mají funkci pro potlačení hluku

Kompletně bezdrátová sluchátka v nabíjecí krabičce jsou dnes povinností pro každého výrobce audio příslušenství, byť by byl sebe více konzervativnější. To se týče i japonského výrobce Audio-Technica, který se na letošním CESu a na audio-technica.com novinkou ATH-ANC300TW.

ATH-ANC300TW

Každé sluchátko má velikost měniče 5,8 mm a dvojici mikrofonů. Ty pak využívá Qualcomm’s Clear Voice Capture pro dosažení filtrace nežádoucích zvuků. Na výběr máte celkem tři módy: letadlo, ulici a kancelář. Baterie ve sluchátkách vydrží 4,5 hodiny, zatímco nabíjecí krabička nabídne dost energie na následujících 13,5 hodin. Nabíjení probíhá pomocí USB-C.

ATH-ANC300TW

Očekávaná cena sluchátek je 230 dolarů, což by s českou daní odpovídalo asi 6,5 tisícům.

Diskuze ke článku
Alois Jirasek
Alois Jirasek
Pamatuju, když přišel Apple se sluchátkama za 4k, jak se všichni smáli, jak je to drahé a nesmyslné ..... a dnes je má povinně každý noname číňan huawei začínaje a xiaomi konče ... jedno se musí Applu uznat, když už něco udělá, stojí to za to. Je pro mě ale dost zarážející, že Qi nebo dokonce NFC (fakt to ještě některé, a dokonce i nové, mobily nemají!) se stále ještě u mnohých telefonů nevyskytuje, ale "designový" notch zkopírovali úplně všichni. Designový proto, že se našli výrobci, co nepochopili, že šlo o technologický ústupek a tak i přes obří rámečky (hlavně dole) notch nabídli jako nějakou přidanou hodnotu:o))))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze