Asusu se daří, za květen prodal 1,5 miliónu smartphonů a očekává růst

3

Asus na poli mobilních telefonů na výraznější úspěch prozatím čeká. V nabídce však má již úspěšnou řadu ZenFone a první zajímavé milníky na sebe nenechávají dlouze čekat. Měsíčně výrobce dodává přes milión smartphonů.

Informace se objevila ve zprávě DigiTimes.com a uvádí, že Asus během května 2015 celosvětově dodal 1,5 miliónů kusů svých smartphonů. Za úspěchem jistě stojí řada ZenFone a především nový model vyšší třídy ZenFone 2. Slibná čísla se očekávají také od nedávno představeného ZenFonu Selfie, který by se měl na prvních trzích objevit během července.

TIP! Recenze Asus ZenFone 2 – Aneb Lízátko inside

Asus ZenFone 2 a ZenFone Selfie

Společnost proto očekává další růst a již za červen má objem dodávek dosáhnout na metu 2 miliónů kusů. Asus však nesází vše jen na telefony. Představil také novou řadu tabletů ZenPad, které by se měly začít prodávat v červenci a pomoci k dalším zajímavým číslům. Asus by rád za celý rok 2015 dodal až 10 miliónů kusů svých tabletů.

Nové ZenPady

Zdroje: digitimes.com

Diskuze ke článku
Jab
Prostředí pěkné, telefony pěkné. Asus ale potřebuje zapracovat na velikosti displejů v poměru k velikosti zařízení. A představit i menší vlajkovou loď mezi 4,7 a 5 palci.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze