Asus ukázal ZenFone 3, nový ZenBook i Transformer 3 Pro (on-line)

2

Asus v posledních měsících nepředstavoval takřka žádné novinky. To se nyní změní. V pondělí 30. května od osmi hodin českého času startuje velká tisková konference, na které Asus představí nové telefony ZenFone, notebooky ZenBook a určitě také nové tablety či konvertibly. A my budeme přímo na Tchaj-wanu u toho. Sledujte tiskovou konferenci on-line skrze video nebo náš textový přenos.

ASUS svou velkou tiskovou konferenci nazval Zenvolution a očekáváme opravdu nálož novinek. Ostatně Asus žádné novinky nepředstavil už velmi dlouho. Nedočkali jsme se na CESu v Las Vegas, na MWC v Barceloně ani na CES Asia v Šanghaji. Až nyní v domovské Taipei, kde má ASUS i své sídlo.

ASUS Zenvolution

Co Asus ukáže?

Je prakticky jisté, že se dočkáme telefonů ZenFone 3, ZenFone 3 Deluxe a ještě varianty s velkým displejem. Jejich úniky z poslední doby jsou hodně konkrétní, takže víme například i to, že se nejspíše dostane na USB-C, Snapdragon 820 nebo až 23megapixelový fotoaparát. O poznání méně konkrétnější je vize nových hodinek ZenWatch, ale rozhodně by bylo na čase pro nějaký menší upgrade anebo facelift těch stávajících.

Podobně v mlze se nachází i zbytek portfolia. Nejspíše se dostane na tablety ZenPad anebo novou generaci ZenBooků. A protože je hitem poslední doby virtuální realita, je docela možné, že i Asus bude chtít přijít ze svou troškou do mlýna.

Akce začíná 30. května v 8:00 hodin středoevropského letního času. Sledovat ji můžete prostřednictvím videopřenosu níže. Pod ním naleznete také shrnutí nejdůležitějších novinek v našem on-line textovém přenosu. Ihned po tiskové konferenci, které se na Tchajwanu budeme účastnit, nabídneme samozřejmě živé fotografie, videa a první dojmy z představených novinek.

Přečtěte si zatím recenzi Asusu ZenFone 2 Deluxe Special Edition s 256GB pamětí

On-line videopřenos



Diskuze ke článku
čtenář
Chceme aktualizaci na android 6 ostatní zenfony nejen GO . Zenfone selfie,...... jak slibil Asus a zatím nic !
Lsn
řada Zen je úplně na prd...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze