Asus si na Computex přijel pro ocenění, získal jich šestnáct

3

Asus si na letošní Computex připravil řadu nových zařízení, která budou postupně přicházet na trh. S veletrhem se ale nese i příjemná událost pro samotné výrobce, kterou jsou ocenění jejich nových produktů. Takových si Asus odvezl rovnou šestnáct a týkají se jak designu a inovací, tak i nejlepší volby v daném segmentu.

O ocenění se na veletrhu postarala společnost Taipei Computer Association (TCA), která ocenila řadu produktů, mezi nimiž nechyběly ani ty od tchajwanského mezinárodního výrobce Asus. Ten si odnesl v oblasti designu a inovace ocenění za ZenFone 3, což si vzhledem ke svému nádhernému vzhledu bezesporu zaslouží.

ASUS ZenBook 3
Asus ZenBook 3

Stejné ocenění si odnesl například i nový ZenBook Flip, ZenBook 3, herní počítač ROG G31 Edition 10 anebo ROG GT51 k nimž se přidal i kapesní Wi-Fi USB adaptér Asus USB-AC68, router Asus BRT-AC828 / M2 nebo ATX deska Asus X99-Deluxe II a další.

TIP: Nepřehlédněte představené produkty Asusu

Taipei Computer Association ocenila i čtyři produkty titulem „Best Choice“, které si získal krásný obr ZenFone 3 Ultra a také tenký krasavec ZenBook 3. Poslední dvě ocenění pak patří projektoru ZenBeam Go E1Z a hernímu desktopu ROG GT51.

Zdroje: fonearena.com, techtree.com