Asus představil inovovanou verzi tabletu Transformer Prime

1

Asus právě představil mírně inovovanou verzi aktuálně nejlepšího tabletu Transformer Prime s označením TF700T. Nabídne třeba nový displej s Full HD rozlišením a přepracovanou zadní část pro lepší příjem signálu GPS nebo Wi-Fi.

Výrobce Asus zřejmě nechce zůstat pozadu za svým velkým rivalem Acer, a tak na CESu představuje rovnocenného soupeře pro jeho připravovaný model Iconia Tab A700. Tablet dostal opravdu velmi mírný designový facelift. Dalším bonusem je osazení jemnějším displejem oproti klasickému Transformeru Prime. Ten nabízí 10,1 palcový Super IPS+ zobrazovač s rozlišením 1280 × 800 pixelů. Inovovaná verze Transformer Prime TF700T bude nově disponovat displejem se stejnými rozměry i zobrazovací technologií, ale nově s rozlišením 1920 × 1200 pixelů, tedy Full HD.

Asus Transformer Prime TF700T - oficiální fotografie

Zbytek specifikací je naprosto totožný s klasickým Primem. Nechybí tedy čtyřjádrový čipset nVidia Tegra 3 s procesorem o frekvenci 1,3 GHz, 32GB/64GB vnitřní paměť, 8 megapixelový fotoaparát s autofocusem a nebo nejnovější operační systém Android 4.0.1 Ice Cream Sandwich. Hodit se ale určitě bude 2 Mpx přední fotoaparát. Asus u tohoto modelu také přepracuje zadní část a reaguje tak na problémy s přijímem Wi-Fi a GPS u současného Transformeru Prime. Asus Transformer Prime TF700T se začne prodávat v Severní Americe ve 2. čtvrtletí 2012. 32 GB verze bude stát 599 dolarů, zatímco 64 GB bude o 100 dolarů dražší. Důležité je, že tato verze nenahradí tu současnou. Obě by se měly prodávat souběžně.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
mickey
Konečně někdo v textu přiznal že Prime je Propadák . GPS WiFi ICS zamrzání . Send it Back Prime do google a hledej .

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze