Tajný Acer Iconia Tab A700 se chlubí Tegrou 3 a HD displejem

1

Začátek nového roku je za námi a výrobci začínají pomalu inovovat své portfolium. Rok čtyřjádrových procesorů je před námi a mezi prvními do těchto dveří zřejmě vstoupí Iconia Tab A700 s Tegrou 3. Mezi další lahůdky bude patřit i 10,1 palcový displej s Full HD rozlišením nebo ozvučení Dolby Mobile Sound.

Uniklé snímky poodhalují připravovaný high-endový tablet z dílen Aceru - Iconii Tab A700. Funkční výbavě bude vévodit čtyřjádrový procesor NVidie s čipsetem Tegra 3. Vše poběží na nejnovějším operačním systému Android 4.0 Ice Cream Sandwich. O "nulový" rastr na dotykovém displeji velikosti 10,1 palce se postará rozlišení Full HD 1920 x 1080 bodů. Přední strana i zadní strana budou osazeny fotoaparáty o stejném rozlišení 5 MPx.

Acer Iconia Tab A700

Pod zadním krytem bude baterie kapacity 9 800 mAh. Skupina konektorů bude čítat například microHDMI, microUSB a sluchátkový 3,5 mm jack. Z ostatní výbavy nesmí chybět 3G konektivita, bezdrátové sítě Wi-Fi a Bluetooth 3.0. Zvukové možnosti obohatí přítomnost technologie Dolby Music. Představení nového tabletu můžeme očekávat na veletrhu CES 2012 v Las Vegas, který již za několik dní začíná. Jak se vám tento tablet líbí? Co říkáte na jeho výbavu? Obstojí v porovnání s konkurencí nového Transformeru od ASUSu?

Zdroje: slashgear.com, pocket-lint.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Petr
Výbavou je možná lepší než Prime, ale prime má největší přidanou hodnotu v klávesnici takže vzhledem k tomuto faktu bych asi bral Prima, který má i výtečné zpracování ale i problémy s GPS, Wifi, Bt nadruhou stranu je tady A700 obrovská baterie a FullHD displej. Neví se jaká je technologie displeje a z jakého materiálu je vyrobený tablet?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze