Asphalt 8 vychází pro Windows Phone 8, není však zadarmo

7

Herní studio Gameloft plní své sliby a vydává svou závodní hru Asphalt 8: Airborne také pro zařízení s operačními systémy Windows Phone 8 a Windows 8. Oproti konkurenčním platformám si však za stažení zaplatíte několik desítek korun.

Asphalt 8: Airborne byl vydán již v srpnu tohoto roku a to pro Android a iOS. Osmička má podtitul Airborne a dočkáte se opět vysokých rychlostí, povedené grafiky a nově také spousty akrobatických kousků. Vybírat můžete ze 47 různých automobilů, které můžete prohánět na devíti různých mapách. Jde například o Benátky, Londýn, poušť Nevada, Alpy či Tokio. Dostalo se také na oblíbený multiplayer.

TIP! Recenze Asphalt 8 – Airborne - se zuřivou rychlostí

Asphalt 8: Airborne - obrázky z iOS verze

Počínaje dnešním dnem si vše mohou užít i vlastníci zařízení s Windows Phone 8 či Windows 8. Narozdíl od Androidu a iOS je však Asphalt 8: Airborne zpoplatněn. Zájemci s Windows Phone 8 si musí připravit 21 Kč, hráči s Windows 8 pak 40 Kč. Nutno však podotknout, že i verze pro Android a iOS byly zpočátku zpoplatněné a k uvolnění zcela zdarma došlo až v minulém týdnu.

Stáhnout Asphalt 8: Airborne

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
jagm
Proc mi to hlasi zpravu ze ,,zarizeni neni podporovano! Alcatel one touch 6030 idol
L820
Už se stahuje!
pedro
Se mi "líbí" jak je v tak kraťoučkém článku, zmíněno 2x "zadarmo" :D To je opravdu takový problém zaplatit 21Kc za hru, která dokáže zabavit a vyjádřit tím i podporu tvůrcům, aby vydali třeba i další hry? Nepochopím.
Lukáš Müller
Lukáš Müller
Zdarma nebo za 21Kc? Takova castka je jeste akceptovatelna, na druhou stranu, nikdy bych nezaplatil za hru pro smartphone vic jak 50Kc, to uz by musela byt pecka na dlouhy hodiny typu Grand Theft Auto.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze