Apple vydal iOS 8.1.1: vylepšení pro iPhone 4S a iPad 2

22

Apple vydal aktualizaci pro svůj letošní systém iOS 8. Ta pro uživatele novějších modelů nic nového nepřináší. Radovat se však mohou uživatelé postarších kousků, kterým by nová verze systému měla zkvalitnit využívání.

Apple letos představil své iOS 8 a k překvapení mnohých se aktualizace dočkaly i starší modely. Konkrétně máme na mysli iPhone 4S, který byl představen již v roce 2011 a v témže roce se datuje příchod také tabletu iPad 2, který se rovněž iOS 8 dočkal. V obou případech si však někteří uživatelé stěžují na zhoršení chodu celého systému. To Apple nyní vyslyšel.

Apple iOS 8.1.1

Vypustil aktualizaci iOS 8.1.1, která primárně řeší optimalizaci pro výše zmíněná zařízení. Samozřejmě jsou v rámci aktualizace opraveny další drobné chyby a vylepšena stabilizace pro všechny modely, pro které bylo iOS 8 dostupné. Aktualizace má velikost přibližně 64 MB v závislosti na konkrétním modelu.

Zdroje: gsmarena.com, mobilesyrup.com

Diskuze ke článku
peter568
Dúfam, že sa zlepší chod aj na iPade mini, lebo od update na iOS 8 je to dosť tragédia...
Roman Varga
Roman Varga
Na přítelkyně 4S se zasekávaní a mrznou zprávy, pomůže ukončení aplikace nebo restart.
Dělá to celkem často…Doufám že se to zlepší.
iOS8
"Samozřejmě jsou v rámci aktualizace opraveny další drobné chyby" A další 50 udělali, už známe Apple. iPad mini 2 byl můj poslední Apple produkt a už nikdy vice.
Vendel
Už jsem to psal i jinde, ale napíšu to i tady. Kde jsou časy např. iOS 6, kdy vše běželo jak má. Ty jejich aktualizace jsou s prominutím výsměch. Co aktualizace, to něco nejde. Tato pro jistotu přinesla mnou viditelné větší zasekávání animace minimalizace aplikace (iP5). A to ani nemluvím o tom, že se mi pořád nepodařilo rozchodit volání z iPadu či Macu skrz iPhone a také handoff například u Safari mi funguje směrem z Macu jen na iPhone, iPad tvrdě ignoruje. Funkcí plno, uživatelký komfort s nimi nikoliv. Děkuji!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze