Apple představuje nové iPhony. Sledujte tiskovku od 19:00 hodin

4
Apple představuje nové iPhony. Sledujte tiskovku od 19:00 hodin
Fotografie: Apple
  • Apple dnes večer představí zřejmě čtveřici nových iPhonů 13
  • Zřejmě se dočkáme i nové generace chytrých hodinek
  • Celou konferenci můžete sledovat prostřednictvím streamu v článku

Dlouhé čekání na novou generaci iPhonů spěje ke svému konci. Již dnes večer má Apple naplánovanou klíčovou tiskovou konferenci, na které se s největší pravděpodobností dočkáme představení nových iPhonů 13. Stejně jako loni by mělo jít hned o čtyři iPhony: 13 mini, 13, 13 Pro a 13 Pro Max. O všech toho víme poměrně dost, proto jsme vám všechny podstatné informace shrnuli ve speciálním článku. V něm se dozvíte i o dalších možných novinkách, očekávají se totiž také chytré hodinky či sluchátka.

Tisková konference začíná v 19:00 hodin středoevropského času a můžete ji sledovat on-line prostřednictvím oficiálního streamu níže.

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Iphone 11 po 3 tí 😂, úplně zbytečné tohle vydávat, malá baterie, stejný design už oo několikáté, slabý foťák, velký výřez.. Neumí stále Apt-X, malá interní paměť u "levnějšího" modelu, pouze jeden model se 120Hz.. Žádná sláva, myslím že apple by měl vydávat smartphone co dva roky, když neumí nabízet nic nového.. Kdyby aspoň měl M1 cpu i pro smartphone.. Ne.. Stále dokola 🔄.. Nemá nějak smysl vydat nový iPhone který je jako loňský a předloňský model.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze