Apple představí novou generaci MacBooků ještě tento měsíc

3

Nové MacBooky vyhlížejí všichni fanoušci nakousnutého jablka, především pak ti, kteří již přemýšlejí o upgradu svého Macu. Podle nejnovějších informací bychom se měli dočkat ještě v tomto měsíci. Upgradem projde jak modelová řada Pro, tak také MacBooky Air. A co můžeme čekat?

Nová zpráva z japonského zdroje naznačuje, že se nových MacBooků opravdu dočkáme ještě tento měsíc. Ještě během října by pak měl Apple distribuovat nové kusy mezi obchodníky, na pulty prodejců by se tak nové MacBooky mohly dostat v průběhu listopadu. Zahraniční zdroje navíc uvádějí to, že 11palcový MacBook Air zmizí z nabídky, zbytečně by tak lákal uživatele, kteří si neumějí vybrat mezi 9,7" a 13,3" iPadem Pro, případně 12palcovým MacBookem.

MacBook

O nových MacBoocích Pro jsme vás již informovali, očekáváme tenčí konstrukci, odstranění MagSafe, přítomnost USB-C, čtečky otisků prstů a také OLED panelu, který nahradí kontextovou řadu tlačítek F. Inovacemi s největší pravděpodobností projde i modelová řada iMac a Mac mini, zde se však převratné novinky neočekávají.

Zdroje: macotakara.jp, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Michal
A budete na ně dělat nějakou lepší recenzi? MacBooky takřka nerecenzujete - poslední MacBook 12" jen v první verzi a bez videorecenze spis jen takové představení.
Hanz
A budou už konečně mít integrovaný LTE modem?
M
A prečo chcú odstrániť funkčné klávesy? Stláčať OLED je lepšie? Nahradia časom všetky klávesy?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze