Apple Pay v Česku už zítra. Jaké banky ho přinesou?

5
Apple Pay v Česku už zítra. Jaké banky ho přinesou?
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Spuštění Apple Pay je na spadnutí, dočkáme se již zítra ráno
  • Platit půjde iPhonem SE/iPhonem 6 a novějším
  • Mezi podporované subjekty má patřit Česká spořitelna, Komerční banka, mBank, Air Banka, MONETA Money Bank, Twisto a Edenred

Po více než 4 letech od oficiálního spuštění Apple Pay se konečně dočká i Česká republika, konkrétně by start služby měl proběhnout již v 6:00 ráno. Platit budete moci iPhonem SE/iPhonem 6 a novějším.

V první vlně by Apple Pay mělo zpřístupnit několik subjektů, prozatím však mluvíme jen neoficiálně. Z bank by mělo jít o Českou spořitelnu, mBank, MONETA Money Bank, Komerční banku a Air Bank. Zkrátka zřejmě nepřijdou ani ti, kteří podporovanou banku nemají. Přidat se má totiž i aplikace Twisto. Pokud tedy nechcete měnit banku a Apple Pay si chcete vyzkoušet, bude Twisto skvělou možností. Zapojit by se měl i poskytovatel benefitů Edenred, který již v zahraničí Apple Pay nabízí. Otázkou je, zda hned od začátku bude možné platit kartami VISA i Mastercard najednou, případně dostane přednost jeden z vydavatelů.

Pokud chcete vědět všechny podrobnosti jako první, podívejte se hned ráno na náš sesterský web nearfield.cz, kde vám přineseme detailní informace. Zatím se můžete na spuštění připravit. Prozatím postačí nainstalovat poslední aktualizace pro zajištění maximální bezpečnosti.

Diskuze ke článku
Marek
iDominik
Už je to tady. Skoda, ze se tady nedá připojit fotografie. Prave mi v mobilním bankovnictví AirBank přišlo toto

Apple Pay
Užijte si jednoduché a pohodlné placení iPhonem. Tak už! Plaťte s Apple Pay jako jedni z prvních ... . Díky službě Apple Pay můžete nyní platit nebo vybírat telefonem úplně stejně jako kartou. Stačí mít ... po ruce svůj iPhone 6 nebo novější a aplikaci Wallet. Pojďme na to. Vše o Apple Pay. Jak za to vzít…

A karta lze připojit, jupiiiii. Funguje to. Jdu si něco koupit ;)
Zdeněk Mach
Zdeněk Mach
Naposledy upraveno: 19. 2. 2019 11:58
Jak málo stačí ke štěstí. Moc Vám to přeji, kluci s jabkama ;)
Michal
No to se z toho všichni teď zabalíme do jablek a nebudeme spát..Na Androidu to funguje rok a půl a taková sláva kvůli tomu nebyla..A funguje to bez problémů. A začalo to fungovat bez reklamy na všech serverech..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze