Apple možná přidá příslušenství SmartCover i k iPhonu 5

2

S příslušenství SmartCover jsme se setkali u nově představeného tabletu druhé generace iPad 2. Toto příslušenství nabízí vícero funkcí. Kromě ochrany zařízení může také zastat funkci praktického stojánku a u dražších variant samozřejmě designového doplňku.

Příslušenství Smart Cover

Více zdrojů potvrdilo informaci, že Apple připravuje kryt SmartCover také pro nástupce současného iPhonu 4, připravovanou novinku iPhone 5. Zda bude přímo součástí prodejního balení zatím není známo. Každopádně už jen představa, že toto příslušenství bude dostupné, je lákavá. SmartCover jsme vám představili v nedávném preview nového tabletu iPad 2. Příslušenství plní nejenom ochrannou funkci samotného zařízení, ale také slouží jako rozkládací stojánek. V prodeji je v několika barevných variantách. Využili byste toto příslušenství i pro iPhone?

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
Johnny
Ted ještě kdy bude ten iPhone 5 :D
Lenicka1313
Ahoj, já ráda nakupuji zde http://www.digital-shop.cz/ipad-iphone-ipod-prislusenstvi/. Jedná se o jednu z mých nejoblíbenějších stránek, co se tedy prodeje příslušenství týče. Mají zde velice pěkný výběr a ceny mnohem lepší, než na jiných stránkách. Vřele doporučuji.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze