Apple představil iPad mini - sledovali jsme on-line

11

Apple dnes v Kalifornii představí svůj nový iPad mini a spekuluje se také o mírně inovovaném velkém iPadu, který dostane mimo jiné nový konektor. Čeká se také odhalení nového MacBooku Pro s Retina displejem. Sledujte celou událost pomocí našeho on-line přenosu, který budeme tradičně doplňovat o fotografie.

Zatímco v minulém článku jste si mohli přečíst o očekávané podobě a specifikacích iPadu mini, nyní přichází na řadu náš tradiční on-line přenos, kterým vám textově i obrazem, pokud bude možnost, zprostředkujeme dění z California Theatre v San Jose, kde Apple nový iPad bude představovat.

TIP: Podívejte se, jak by měl vypadat nový Apple iPad mini

Údajná podoba iPadu mini. Bude dnes představen a bude takto vypadat? Sledujte náš on-line přenos

Tisková konference začíná dnes v 19:00 našeho času. On-line přenos naleznete pod tímto odstavcem. Stránku není nutné obnovovat, přenos se automaticky obnovuje každých 30 vteřin.

Diskuze ke článku
Tomáš Sláma
Super :) nevěděl jsem, že i vy děláte přepis :))
Patrik
Zatím nemám žádné iZařízení (pokud se počítá iPod shuffle tak jedno:D) ale už dlouhou dobu čekám na nějaký menší iPad takže do konce tohoto roku bych něco mít mohl
Tomáš Sláma
Jsem nadšený :) přesto, že jsem čekal nějakou hrůzu, tak mi přijde iPad Mini jako přijatelný a docela nechápu jak může vydržet 10 hodin to je dost slušné...
AndrejL
Ahoj prenos bol super len sem tam mi nechcelo načítať fotky, som vlastníkom nejedného apple produktu a inú značku by som si už určite nekúpil zatial tablet nepotrebujem ale ak raz budem určite sa rozhodnem pre APPLE :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze