Apple dnes představí nové iPhony, sledujte zde vše on-line od 19:00

74

Velký den pro všechny uživatele a fanoušky Applu nastal. Dnes večer v 19:00 středoevropského času pořádá americký gigant tiskovou konferenci, na které se dočkáme přívalu několika zásadních novinek. S naprostou jistotou uvidíme novou generaci iPhonů a do finálních fází vstoupí nové verze operačních systémů, včetně iOS 10. Apple však může tradičně překvapit a možná se dočkáme i nových hodinek.

Apple

iPhone 7 a nové aktualizace

Již dlouhé měsíce se spekuluje o nových iPhonech 7, které dnes večer téměř jistě uvidíme. Apple je již tradičně představuje zkraje září a letošní rok by neměl být výjimkou. Postupem času vyšlo najevo, že ani v letošním roce Apple zásadně nezmění vzhled nových modelů a jejich poznávacím znamením by mělo být odlišné řešení anténních předělů. O něco lepší se očekává výbava, kde iPhony 7 nasadí modernější procesor či lepší fotoaparáty. U verze Plus se očekává dokonce duální fotoaparát na zadní straně. Samozřejmostí bude také nové prostředí iOS 10, které jsme vyzkoušeli beta verzích.

Apple iPhone 7 Plus
Appl iPhone 7 Plus – verze Rose Gold

Kromě mobilního iOS 10 se premiéry dočká také systém Mac OS Sierra, ale i v podstatě všechny další produkty rodiny Apple. Očekává se nový tvOS 10 a také watchOS 3.0. S ním souvisí i teoretická možnost, že Apple představí další hodinky. Stejně jako u telefonů se však neočekává změna vzhledu, jako spíše výbavy. V té by dle spekulací mohl přibýt například čip GPS.

Kdy vše začíná?

Tisková konference probíhá v San Franciscu a její začátek je naplánován na 10:00 hodin. U nás tedy kvůli časovému posunu vše vypukne v 19:00 hodin.

Apple keynote 2016

Jak tiskovku sledovat?

Apple bude svou tiskovou konferenci přenášet pomocí video streamu, avšak dle očekávání nikoliv pro všechny. Pokud máte nějaký produkt Apple, na kterém běží iOS 7 a novější, OS X 10.8.5 a novější a současně prohlížeč Safari, máte vyhráno. Tiskovku lze dále sledovat také na Aple TV od 2. generace. Štěstí již mají také uživatelé nejnovějších Windows 10, kde bude možné tiskovou konferenci možné spustit v prohlížeči Microsoft Edge. Pokud disponujete nějaký ze zmíněných systémů a prohlížečů, můžete přenos sledovat na stránkách Apple. Alternativou nadále zůstává náš tradiční textový přepis, který najdete rovněž v tomto článku.

Diskuze ke článku
Pavel
Ano, Apple výsostně představuje vymoženosti, které ostatní používají již roky a fanatické publikum tleská jako Němci při projevu Adolfa hitlera. :)
Pepan
Apple okopčil 4 roky staré Sony a prodá toho 60 milionů. V Sony si musí kousat nehty. ;-)
Lukáš
Ještě chvíli můžu doufat, že zatím ty úniky nebyly pravdivé. Nebo příjde velké zklamání, uvidíme.
Patrik Halmi
Patrik Halmi
Většinou ty úniky jsou z 75% pravdivé.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze