Apple aktualizoval ceny za iCloud Drive

Apple dnes na své konferenci mimo představení nových iPhonů, Apple TV a iPadů také upravil ceny za předplatné iCloud Drive. Za necelý jeden dolar nově dostanete až 50 GB prostoru na iCloud Drive.

Donedávna si Apple svého cloudového uložiště velmi cenil. Už za 20 GB si nechal platit 0,99 dolarů. Na dnešní konferenci však došlo k odhalení nových cen a nutno podotknout, že jsou optimističtější. Kromě představení nových iPhonů, iPadů nebo Apple TV došla řada i na ceny za iCloud Drive. Již za 0,99 dolarů dostane oproti původním 20 GB rovnou 50 GB místa. Za 200 GB místa si zaplatíte 2,99 dolarů. Poté je k dispozici 1 TB, který z vaší peněženky vytáhne 9,99 dolarů.

iCloud Drive ceny

I s ohledem na na nabízenou kapacitu iPhonů, které se prodávají ve velikosti 16, 64 a 128 GB můžete mít problém při zálohování právě na iCloud Drive. Především pokud jste vlastníky některé ze dvou posledních paměťových variant. A to i dokonce, pokud jste si platili do dnešního dne základní balíček, který vám za vaše peníze nabízel 20 GB. Nově tak nebudete muset s místem na iCloudu tolik bojovat. Rozhodně tento krok vnímáme ze strany Applu jako pozitivní.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze