Aplikace Telegram překonala metu 100 miliónů uživatelů

2

Všemožných aplikací pro chatování, hovory či videokonference je nespočet. Těch, které zažijí větší úspěch, bychom však napočítali mnohem méně. Jednoznačně se k nim však řadí aplikace Telegram, která překonala magickou hranici 100 miliónů uživatelů.

Telegram Messenger

Aplikace Telegram funguje již přibližně dva a půl roku a od té doby se ji povedlo rozrůst do značných rozměrů. Jedním z důvodů je i velmi dobré pokrytí různých platforem. Vlastní aplikaci má Telegram pro Android, iOS, Windows Phone i Firefox OS. Nejen díky tomu se tedy Telegram během 30 měsíců rozšířil mezi 100 miliónů uživatelů, kteří služby této aplikace aktivně každý měsíc využívají. Ve srovnání s velkými konkurenty je to sice stále velmi málo, například WhatsApp využívá 1 miliarda uživatelů, avšak růst Telegramu se nezastavuje.

TIP! Telegram Messenger 3.5: vylepšené hlasové zprávy a další novinky

Telegram Messenger

To dokazuje další číslo, kterým se autoři Telegramu pochlubili. Každý den se k Telegramu připojí 350 tisíc nových uživatelů. Všichni dohromady pak den co den odešlou přibližně 15 miliard zpráv.

Stáhnout Telegram Messenger

Google Play App Store Microsoft Store

Zdroje: telegram.org, telegram.org, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Ferrari
Dobrý den. Pane Pavlíčku, jen taková menší rada. Nijak Vám to nemám za zlé, chybuje v tom drtivá většina Čechů, ale vždy se nad tím pousměju a řeknu si, kdy na to asi člověk, co napíše desítky článků denně, a možná lze lehce být považován i za novináře, i když spíše jen překladatele, ale to je vedlejší, přijde. Ale když už je to zase i v nadpisu, je to do očí bijící a jednou už byste se to mohl naučit. Ve slově "milionů" se čárka nad "o" píše pouze v případě, kdy předchází číslo s desetinným místem, jelikož poté čárkované "o" značí část dílu. Vždy jindy se čárka nad "o" v češtině nepíše. Neni to zas tak těžké na zapamatovani. Jinak ale překládáte z angličtiny zdařile, nevím zda Vám s tim pomáhá nějaký strojový překladač, a ve formulaci vět, respektive v samotném psaní, jste se už po letech také zlepšil a píšete dobře. Váš bývalý kolega a dlouholetý spokojeny čtenář, který by si nikdy nezapnul u Vaší stránky adblock, Ferrari. P.S.: Pozdravujte v redakci :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze