Aplikace 2GIS s mapovými podklady Prahy je nově i pro Windows

3

Známá aplikace 2GIs, která nabízí geoinformační systém našeho hlavního města Prahy včetně 3D mapy, se nově dostává na v pořadí již čtvrtý operační systém, kterým je Windows Phone od Microsoftu.

2GIS

S příchodem na systém Windows Phone je aplikace 2GIS podporována všemi hlavními operačními systémy – včetně Androidem, iOS a BlackBerry. Kromě toho je 2GIS dostupný také online pro webové prohlížeče i jako desktopová verze pro PC.

„Našim zákazníkům chceme tímto krokem vyjít vstříc a poskytovat jim přesné a informace z hlavní metropole dostupné na jakémkoliv zařízení,“ uvedl Jan Vališ, ředitel společnosti 2GIS. Všechny výhody informačního systému 2GIS nyní mohou ocenit i uživatelé mobilních zařízení s operačním systémem Windows Phone.

Aplikace 2GIS

Mezi hlavní výhody aplikace 2GIS patří možnost využívat mapu v off-line režimu, tedy bez připojení k internetu, a detailní a neustále aktuální informace. O to se stará vlastní call centrum, které kontaktuje organizace a informace ověřuje a doplňuje. Mapy jsou aktualizovány denně, stejně tak jako online verze, update samotné aplikace probíhá jednou měsíčně.

Stáhnout 2GIS

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Verzi pro Windows Phone stáhnete z Microsoft obchodu.

Zdroj: Tisková zpráva 2GIS

Diskuze ke článku
Velda
Tak to je skutečně příkladné pokrytí operačních systémů.
mirek
A kde jsou ted hejtri kteri porad rikaji ze aplikace ma jenom ios a android, co? Radeji zalezli.
mato
Súhlasím, veľmi pekne spravené. Ale appka pre BlackBerry už nebola od začiatku roka aktualizovaná. :-/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze