Antické chrámy, bitový závod a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Antické chrámy, bitový závod a další skvělé hry zdarma
  • Zvládnete vyřešit logické rébusy a prozkoumat tajemné antické chrámy?
  • Dále roztočíme střelnou zbraň a zazávodíme si v počítačových obvodech
  • FreeBox přináší tipy na zajímavé hry zdarma pro Android i iOS

Vítám vás u dalšího dílu seriálu FreeBox, dnes nás čekají antické chrámy, bitové závody i střelba z pistole.

FreeBox #228 – Skvělé hry zdarma

Faraway: Puzzle Escape

Prozkoumávat antické chrámy jako v nějakém dobrodružném filmu můžete v herní sérii Faraway. Její první díl neztratil nic ze svého kouzla a nabídne vám krásné scenérie i chytré minihry, ve kterých se budete snažit odemknout dveře, získat tajemné relikvie a objevit ručně psané poznámky. Na výběr máte hned několik dílů a s tímto rozhodně neuděláte chybu.

Faraway

Stáhnout Faraway: Puzzle Escape

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

DATA WING

Představte si závodní hru s jednoduchou grafikou po vzoru 8bitových počítačů a k tomu humorný příběh o satirické umělé inteligenci. Nejde vám to? Nemusíte se snažit, titul Data Wing je přesně takový. V jednotlivých úrovních mění zadání, přidává překážky a snaží se prověřit vaše letecké schopnosti. Zmíním třeba riziko, kdy se snažíte držet u stěn, protože vás to zrychluje, ale zároveň si dáváte pozor, abyste nebourali.

DATA WING

Stáhnout DATA WING

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Spinny Gun

Nakonec pro vás mám tip na primitivní hříčku, která vás však dovede okouzlit a zabavit na delší dobu, než byste si rádi přiznali. Po každém výstřelu se vaše zbraň roztočí a vy se s ní snažíte trefovat pohybující se cíle. Není to nic snadného. Po pár úrovních vás také čeká souboj s bossem, kdy se pokusíte trefit jezdící televizi nebo třeba brokolici. Za získané mince si kupujete nové pistole, třeba i se zaměřovačem.

Spinny Gun

Stáhnout Spinny Gun

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich vždy alespoň tři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější/hloubavější, velké a grandiózní, nebo spíše krátké a oddechové.


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze